Ime za srpsku stranku u Crnoj Gori?

Koje ime za sveopštu stranku Srba u Crnoj Gori?

• Ukupno glasova
    13
  • Anketa je zatvorena .
Pa to ti kažem. Vlast ga promoviše, ali nije on nikakav agent ili podplaćen. Štoviše, mislim da on još uvijek nije ni shvatio. :P

A meni je on baš jedini simpatičan od Srba. :think:
Ne mogu da vjerujem da je "gladovao" 5 - 6 dana a da nije imao interesa. Cini mi se da on zna kako da naplati srbovanje ma koliko sve izgledalo naivno.
Manda je Milova podguzna muva... Neću se iznenadit ako ga vidim sa Crnogorskim šalom i zastavom na utakmici protiv Srbije...

Moj komšija je po nacionalnosti Srpska Pravoslavna Crkva. :dontunderstand:

Inače me dok su u stranci vojvoda Mandić, četnik Kadić i još veći četnik Goran Danilović ja toj partiji ne vidim perspektivu. Mogu se zvat i Muslimansko-Albanska partija isti će im bit vrag. :thumbdown:
Cini mi se da je jedina razlika izmedju pozicije i opozicije, ne samo u Crnoj Gori, u tome sto pozicija cini raznorazne ustupke obicnim ljudima pridobijajuci ih kao svoje glasache, dok opozicija udara na patriotizam.

Pa sd reci da nije simpatičan... Onako ćelav, mali, sav nikakav više liči na ćuftu no na čoeka...
Sjećaš se uoči referenduma kad veli Krivokapiću
"Za gospodina Predraga Bulatovića sa Peco a za Vas sam Gospodin Predrag Popović"
Mislim, mudo ipo... :mrgreen:

I kada je jedini od gostiju u ''Klopci'' rekao da posjeduje pištolj...:mrgreen:

A čini mi se i da je htio nekog da bije u Skupštini, nekada davno...:hahaha:

Da li i na Živkovića...? :hahaha:

Dragan Šoć je skloniji ekscesima... Ono je po meni najveća legenda u našoj raspaloj skupštini...

Ferhatu Dinoši se ne sviđa kruna Petrovića na CG zastavi i traži da se uklone krstovi sa iste jer vrijeđaju nacionalna osjećanja Albanaca a Šoć mu replicira rečenicom:
"A što bi ste vi gosn Dinoša, da nećete možda da umjesto krune stavimo glavicu kupusa" :hahaha:

Back