Imdb lista najboljih ?

da li ti verujes ljudima sa imdb-a?

veca od ocekivanja nisam primetio da ces postaviti, gluposti i komercijala. Izuzev npr 1 i dva tri filma.
Koliko sam filmova pogledao milion cu ti puta sastaviti vredniju i bolju listu nego od te tvoje, os drame os akciju, pa bre ti si neki klinac koji je fasciniran filmovima dvadesetog odnosno komercializovanog holivuda.
Gospodar prstenova je odlican nemam zamerku, preporuka svima da taj film ne gledaju :D nigde kraja majko mila, od iscekivanog nastavka i nastavka. A tu je i takozvani SF.

Doduse ne pripadam ocigledno toj grupi ljudi koji voli taj film ali sam ga ogledao usput... najmanje 3 puta po 3h!!!!!!!!!!

odgledaj ti film majka tereza spasava serloka holmsa, prerporodices se od komedije, ali naravno, naravno kada bi tako nesto postojalo, u tom slucaju odgledaj zadnju scenu iz filma mr. bean ono sa prstom, kada je svaki put odgledam umrem od smeha.
Zadnji film koji sam danas odgledao je gone girl, klasicna novela koja zasljuzuje ocenu 6, reziser je pobrkao zbivanje oko scena, pa tu izgleda kao da nesto fali, ali ok je film za opustanje i pogotovu za zene, mislim da ce se vise zenskoj publici svideti nego muskoj, jer kao sto rekoh u pitanju je brak..... :))))

ovo sam prekopirao sa IMDB-a ako do sad nisi shvatio, a tebi je za pravo kao i svakome da sastavi
kako misli da treba

prvo pročitaj lepo i ukapiraj poentu uvodnog posta pa posle reci šta imaš,
a ne da se odmah bahatiš a da nemaš pojma o čemu se radi

Ni Bemenu ni Ratovima zvezda ni Petparačkim pričama (Django Unchained daleko više zaslužuje mesto na ovoj listi od Zed is dead tipa filma) a pogotovu Forestu Gampu naprosto nije mesto na ovoj listi.Uvažio bih mišljenje kolege Велебита da su uglavnom u pitanju američki filmovi.
Promače mi Fight Club i Inception, i to treba šutnuti sa liste.Lomim se oko Šindlerove liste, jeste film dobar, ali je malo isuviše zaslađen za moj ukus.
Opet previd - jest da volim Tolkina i da su mi se svideli LOTR filmovi, ali daleko od toga da su pitanju remek dela.I to van liste.Kao i Goodfellas, zanimljiv i poučan krimić i to je to otprilike.

Poslednja izmena:
Nekada sam davno imao obicaj da sve filmove zapisujem u svesku, kasnije bi se ta sveska mogla nazvati dnevnik gledanja filmova.
Ali vremenom kako bi mi postajalo dosadno da zapisujem.odgledne filmove preskocio bih po koji, tako da sada vrg zna gde je taj rokovnik sad.
Tako da, brate, ne mozes meni da pricas da ti se betmen svideo samo zbog toga sto je betmen.
Moja ocena betmena (znaci ovog novijeg ne onaj sa son ko.) je 1 deo 6/10.
drgi deo sa dzokerom (4/10) i treci deo isto 4.
za razliku od 90-tih gde je betmen bio cista 10.

Nemam pojma sta bi holivudu da se pokvari toliko. Da mora uzimati i plagijate od crno belih filmova i pretvarati u fenomenalne blok bustere. Zna li neko sta mu bi ?

Nekada sam davno imao obicaj da sve filmove zapisujem u svesku, kasnije bi se ta sveska mogla nazvati dnevnik gledanja filmova.
Ali vremenom kako bi mi postajalo dosadno da zapisujem.odgledne filmove preskocio bih po koji, tako da sada vrg zna gde je taj rokovnik sad.
Tako da, brate, ne mozes meni da pricas da ti se betmen svideo samo zbog toga sto je betmen.
Moja ocena betmena (znaci ovog novijeg ne onaj sa son ko.) je 1 deo 6/10.
drgi deo sa dzokerom (4/10) i treci deo isto 4.
za razliku od 90-tih gde je betmen bio cista 10.

Nemam pojma sta bi holivudu da se pokvari toliko. Da mora uzimati i plagijate od crno belih filmova i pretvarati u fenomenalne blok bustere. Zna li neko sta mu bi ?

Zato što je od svojih početaka bio truo.A češće je da trula stvar još više trune, negoli da dobije blaženo isceljenje.:mrgreen:

Sama ideja koja stoji iza Betmena je toliko bizarna - lik u helankama sa maskom šišmiša, da sam serijal o Betmenu mogao da gledam samo kad sam bio pijan.Mislim na Nolanove filmove.Betmen sa Džekom Nikolsonom je kul filmčić, najbolji Džoker svih vremena.Film bez pretenzija da bude mračan i epski kao Nolanova sranja.:lol:

Zato što je od svojih početaka bio truo.A češće je da trula stvar još više trune, negoli da dobije blaženo isceljenje.:mrgreen:

Sama ideja koja stoji iza Betmena je toliko bizarna - lik u helankama sa maskom šišmiša, da sam serijal o Betmenu mogao da gledam samo kad sam bio pijan.Mislim na Nolanove filmove.Betmen sa Džekom Nikolsonom je kul filmčić, najbolji Džoker svih vremena.Film bez pretenzija da bude mračan i epski kao Nolanova sranja.:lol:

Pazi, imas ti fimova istog kova... ali brate imaju jaku... pricu! A i ima obrnuto dobrih filmova sa ama bas ubi boze kakvom radnjom ali zato imaju fantasticne scene acanture i akcije.

Jedan film, ali mislim da nije samo on u pitanju zove se "izbaci mamu iz voza" sa bil kristalom-kako li se pise ?
je plagijat crno belog filma u glavnoj ulozi Henri Bogartom.

naravno...
iskreno nista nemam protiv ove liste.. volim ove filmove... prosjecna lista najboljih filmova za koje su glasali prosjecni konzumenti... uglavnom su to sve dosta dobri filmovi, zabavniji nego ovi evropski na koje svrsava pola foruma iako su 90% pdf protuve od kojih pozelenim i povratim sve ono sto pojedem toga dana kad procitam njihove too intellectual recenzije..

Na IMDB uzimam za ozbiljno samo ocene od 5-8, i tada pod uslovom da je za film glasalo mnogo ljudi i da nije trenutni hit tj. da je prošao određeni broj godina od puštanja filma u promet.Ispod 5 je uglavnom očajan film, iznad 8 je prehvaljen film.Naravno uz retke izuzetke.

- - - - - - - - - -

Хистер!!!

Muška je suza najgorča.:lol:

Poslednja izmena:

Back