gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
da li ti verujes ljudima sa imdb-a?
veca od ocekivanja nisam primetio da ces postaviti, gluposti i komercijala. Izuzev npr 1 i dva tri filma.
Koliko sam filmova pogledao milion cu ti puta sastaviti vredniju i bolju listu nego od te tvoje, os drame os akciju, pa bre ti si neki klinac koji je fasciniran filmovima dvadesetog odnosno komercializovanog holivuda.
Gospodar prstenova je odlican nemam zamerku, preporuka svima da taj film ne gledajunigde kraja majko mila, od iscekivanog nastavka i nastavka. A tu je i takozvani SF.
Doduse ne pripadam ocigledno toj grupi ljudi koji voli taj film ali sam ga ogledao usput... najmanje 3 puta po 3h!!!!!!!!!!
odgledaj ti film majka tereza spasava serloka holmsa, prerporodices se od komedije, ali naravno, naravno kada bi tako nesto postojalo, u tom slucaju odgledaj zadnju scenu iz filma mr. bean ono sa prstom, kada je svaki put odgledam umrem od smeha.
Zadnji film koji sam danas odgledao je gone girl, klasicna novela koja zasljuzuje ocenu 6, reziser je pobrkao zbivanje oko scena, pa tu izgleda kao da nesto fali, ali ok je film za opustanje i pogotovu za zene, mislim da ce se vise zenskoj publici svideti nego muskoj, jer kao sto rekoh u pitanju je brak.....)))
ovo sam prekopirao sa IMDB-a ako do sad nisi shvatio, a tebi je za pravo kao i svakome da sastavi
kako misli da treba
prvo pročitaj lepo i ukapiraj poentu uvodnog posta pa posle reci šta imaš,
a ne da se odmah bahatiš a da nemaš pojma o čemu se radi