Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
apotekarka:Sledećih sat vremena sam na trim stazi pa možemo tamo da prodiskutujemo na tu temu :wink:
Usla ti voda u usi na bazenu, pa je isterujes?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apotekarka:Sledećih sat vremena sam na trim stazi pa možemo tamo da prodiskutujemo na tu temu :wink:
apotekarka:Samo nek su aktivnosti i nek prijaju :wink:
Bad_Wolf:apotekarka:Samo nek su aktivnosti i nek prijaju :wink:
Ipak ce morati vuk u sumu... HO,HO,HO... (gladnim, 'rapavim i pre svega i ponovo gladnim glasom)
apotekarka:Bad_Wolf:apotekarka:Samo nek su aktivnosti i nek prijaju :wink:
Ipak ce morati vuk u sumu... HO,HO,HO... (gladnim, 'rapavim i pre svega i ponovo gladnim glasom)
Apotekarka naivno popravi crvene haltere, uze korpu sa kolačima za baku i ne sluteći ništa uputi se prema mračnoj trim stazi.... :wink:![]()
![]()
jazzy999:apotekarka:Sledećih sat vremena sam na trim stazi pa možemo tamo da prodiskutujemo na tu temu :wink:
stvarno samo to mislila.
jazzy999:"Bad Wolf je jedan od inteligentnijih na forumu"
stvarno samo to mislila.
Eto, sad ne trebas razbijati glavu
Bad_Wolf:jazzy999:"Bad Wolf je jedan od inteligentnijih na forumu"
stvarno samo to mislila.
Eto, sad ne trebas razbijati glavu
Ma ja sam ukopc'o da hoces da mi maznes Crvenhalterku ispred njuske na trim stazi, pa sam se uspanicio!
Hvala za komplimente. Btw, da li si iscitala temu sa godinama i padanjem sex zelje, snage ili nesto sl? Interesuje me tvoje misljenje (u stvari pp da znam highlights-e, ali cisto da nerviras mladez...).
jazzy999:Bad_Wolf:zara:Npr. ja sam se zaljubila u svog Mr. "X" a nisam ni znala da je oženjen. Promatrala sam ga mjesec dana, misleći da je savršen i sam.
Kad smo se upoznali moja čarolija se raspršila dok je izgovarao rečenicu "Ja sam oženjen". Ali zaljubljenost je ostala, i eto prošlo je tri godine.
Hoću samo ponoviti onu otrcanu, ali * istinitu frazu "ljubav ne bira". Kad sam ga vidjela nisam znala nista o njemu, samo sam osjetila kako mi srce luđački lupa. E kad me je upoznao sa svojom pričom, pokušala sam je isključiti iz svoje glavice, jer bitan je OSJECAJ. Govorila sam sebi, zaljubila si se u njega i samo u njega, a ne u ono "OKO NJEGA." Tako sam pokušala ne razmišljati o svemu onome čim je okružen, zanimao me je čisto, i isključivo on.
Znam da ce netko sad dodati "ali sve to oko njega je on". .
Zar ovo i nije krajnje bjedno citati???Sta sve zenska psiha moze proizvesti..Nije mi jasno da covek pored ociju bude bez ociju![]()
Pitanje glasiI da je serijski "ubica"
,bil opet s njim ??
saver:Zar ovo i nije krajnje bjedno citati???Sta sve zenska psiha moze proizvesti..Nije mi jasno da covek pored ociju bude bez ociju![]()
,bil opet s njim ??
jazzy999:Nisam, tu na forumu ili???
Bad_Wolf:saver:Zar ovo i nije krajnje bjedno citati???Sta sve zenska psiha moze proizvesti..Nije mi jasno da covek pored ociju bude bez ociju![]()
,bil opet s njim ??
Nije. Ti ako ne razumes, otjuti; ako ti nije jasno da ti nije jasno - opet otjuti... Najlakse je nekoga zalepiti osudom.
Pzdrv
saver:Bad_Wolf:saver:Zar ovo i nije krajnje bjedno citati???Sta sve zenska psiha moze proizvesti..Nije mi jasno da covek pored ociju bude bez ociju![]()
,bil opet s njim ??
Nije. Ti ako ne razumes, otjuti; ako ti nije jasno da ti nije jasno - opet otjuti... Najlakse je nekoga zalepiti osudom.
PzdrvJao..J , .Ma daj Bad_Wolf zar se i ti palis na sitne zaebancije.
I ti sad meni tu > da cutim
HELLO nemamm nameru da se svadjam , a vi gospodo moja i gospodje {Apotekarka inace moj naj,naj omiljeniji lik ovde} {bez zajenbancije} ja vam se stvarno izvinjavam ,ako sam ja vas s cime uvrijedila ili necim prozvala.
kisic![]()