Interesuje me misljenje forumasa da li je poboznim PravoSlavcima potreban duhovnik i ako jeste, kako ga naci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuje me misljenje forumasa da li je poboznim PravoSlavcima potreban duhovnik i ako jeste, kako ga naci
mislim ne smem ni da kliknem na ponudjenu adresu, treba mi iskoci neki monstrum iz monitoraTražiš ga i nađeš ovakvog: http://forum.krstarica.com/images/buttons_srl/quickreply.gif . Ju, dalje ga bilo.
mislim ne smem ni da kliknem na ponudjenu adresu, treba mi iskoci neki monstrum iz monitora![]()
Čuvaj se "opreznost je majka sigurnosti". Uputio sam te na jedan post gde neki forumaš(ica) govori o nekom popu kockaru i koji je ženi, kada su je napolju povratili jer se od vrućine onesvestila u crkvi , rekao: "ne ulazi unutra, unutra je pakao"
(znam, znam, našta je mislio, ali on je pop).
Pronašao sam. Pogledaj "Klupe u pravoslavnim crkvama" i post broj 10 (čik, ako smeš).[/QUOT
mislim to sam vec procitala al nisam znala da se to krije iza one adrese![]()
mada ne vidim sta je tu za tojiku zamerku, omaklo se svesteniku, pa i on je samo covek, a drugo u sta sam cvrto ubedjena je da smo kao narod i preplavljeni takvim Ocima po Bozjoj volji tj po zasluzi.![]()
to sam vec procitala al nisam znala da se to krije iza one adreseČuvaj se "opreznost je majka sigurnosti". Uputio sam te na jedan post gde neki forumaš(ica) govori o nekom popu kockaru i koji je ženi, kada su je napolju povratili jer se od vrućine onesvestila u crkvi , rekao: "ne ulazi unutra, unutra je pakao"
(znam, znam, našta je mislio, ali on je pop).
Pronašao sam. Pogledaj "Klupe u pravoslavnim crkvama" i post broj 10 (čik, ako smeš).
Potreban je onima koji imaju neodoljivu potrebu da misle tuđom glavom.
A kako ga naći? Kao i dobrog frizera. Tamo di je red pred radnjom, majstor se proslavio.
A za duhovnika, kao i svakog drugog frizera, važno je da ima laku ruku. Da ne okrvavi.![]()
Potreban je slabima, kao i ovcicama sto je potreban pastir.
Bolje platiti psihijatra, ako imas problema, bar ima diplomu za ceprkanje po glavi i konstruktivnije predloge i savete.
Komentar kao dokaz da je glupost neunistiva.Moze psihijatar da pomogne i vernicima. I to je u neku ruku dijagnoza.![]()
Moze psihijatar da pomogne i vernicima. I to je u neku ruku dijagnoza.![]()
http://www.pravoslavni-odgovor.com/Crkva_Hristova/neodstupno_sledovanje_Svetih_Otaca.htmInteresuje me misljenje forumasa da li je poboznim PravoSlavcima potreban duhovnik i ako jeste, kako ga naci
Komentar kao dokaz da je glupost neunistiva.
Glupost jeste neunistiva. U potpunosti se slazem.
To potvrdjuje broj ljudi koji veruju u zmije koje govore i da je zena nastala od jednog rebra.
Pardon, samo je jedna zmija govorila, i to odavno..!
Ja se duboko izvinjavam.![]()
Nema potrebe, mada ipak ima razlike.
(Ovo pisem pod uticajem Samija, i pod njegovom "inspiracijom")
Sami ce biti divan duhovnik jednog dana.
I mene je inspirisao da potrazim zitije prepodobne (ili kakve vec) Nine i malo se duhovno uzdignem.