Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ovo je beba zmija bila ,majku Nisam našaoSamo neka čuva, pa neka je i zmija, prokletnica! Lično viđam dosta beba-zmija.
Sigurno, a kako ti se manifestuje zmijska osveta? Ne bih zmiju ubila ni da je anakonda koja hoće da me udavi. Neka me udavi, kraj.Da ovo je beba zmija bila ,majku Nisam našao
Ali opet me bije maler je sam bebu od majke odvojio![]()
Pa uvek naletima na zenu (devojku) zmiju ili kako Šaban kaže opasna je kao kobraSigurno, a kako ti se manifestuje zmijska osveta? Ne bih zmiju ubila ni da je anakonda koja hoće da me udavi. Neka me udavi, kraj.
Spasa ti nema.Pa uvek naletima na zenu (devojku) zmiju ili kako Šaban kaže opasna je kao kobra![]()
Pobediti moramSpasa ti nema.
Ne znam možeš li.Pobediti moram![]()
Devica podznak SkorpijaNe znam možeš li.
Šta si u horoskopu?
Možda te D povadi, a Š ti diše za vratom.Devica podznak Skorpija![]()
Gajiš kult prema zmijamaSigurno, a kako ti se manifestuje zmijska osveta? Ne bih zmiju ubila ni da je anakonda koja hoće da me udavi. Neka me udavi, kraj.
Nemam kultove.Gajiš kult prema zmijama
U čemu je problem da je ubiješ u hipotetičkoj samoodbrani gde bi te u suprotnom udavila?Nemam kultove.
Meni na ličnom jeziku jeziku zmija znači vest. Ako je rešila da me udavi, samo ČINI TO ŠTO BRŽE.U čemu je problem da je ubiješ u hipotetičkoj samoodbrani gde bi te u suprotnom udavila?
Hm, nažalost zmija polako davi , namučila bi se dok te zadaviMeni na ličnom jeziku jeziku zmija znači vest. Ako je rešila da me udavi, samo ČINI TO ŠTO BRŽE.
Malo sutraMeni na ličnom jeziku jeziku zmija znači vest. Ako je rešila da me udavi, samo ČINI TO ŠTO BRŽE.