Imate li TV aparat?

Imate li TV aparat?

• Da

glasova: 13 56,5%
  • Ne

glasova: 10 43,5%

• Ukupno glasova
    23
Само си требао онемогућити опцију за вишеструко гласање јер су одговори да и не . Можемо онда одабрати и да и не.
De suti bokte, jos sam se dobro i snasao.

Pogle sta sam pametnjakovic slozio:

Capture.png

Znaci visestruko glasanje je dozvoljeno, ali postoje samo dva izbora koji iskljucuju jedan drugi.

:mrgreen:

Osramotio sam se, ne staj mi na zulj.

Br'te, kako imas pet TV-a u kuci, a da ih ne vidis?
To je kao da stanujes u kupleraju, a ne vidis sisu.
Zato sto je jedan tv kod roditelja u spavacoj sobi, drugi je kod brata u spavacoj sobi, treci je kod babe u spavacoj sobi, cetvrti je u dnevnoj, peti je u letnjikovcu.
Ne ulazim u njihove sobe, oni ugl uvece gledaju tv. U dnevnoj retko kad bude upaljen jedino kad dodju gosti..Tako kao ponekad zurimo u tv, al ne gledam bukvalno.. U letnjikovcu ga ni ne pali niko.

Ko još danas nema tv.. gledao ga ili ne. Imam 3, dva velika jedan manji.. kablovsku u paketu sa net-om. Imam android tv box prikopčan na "glavni" tv i na njemu sam instalirao Kodi preko koga se može gledati preko 1.500 kanala (ne plaća se :D ).. od ex-yu, pa do skoro svih evropskih, američkih, kanadskih, kineskih, tajlandskih, vijetnamski, ruskih.. i mnogih drugih. Od svega toga, kad stignem pogledam nešto zanimljivo iz sporta, neki dokumentarac, ponekad neki zanimljiv film, ali generalno slabo, pogotovo ljeti.

Back