Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.819
Ако имате било какво објашњење за овакву вожњу, на сунце с њим! Мени баш ништа није пало на памет сем оног офуцаног – плавуша! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izleteo je na put, pa skrenuo malo levo zato sto je opazio ovog sa desne strane da se ne sudare pa naleteo na to
Čudo nisi rekao: bosankaАко имате било какво објашњење за овакву вожњу, на сунце с њим! Мени баш ништа није пало на памет сем оног офуцаног – плавуша!
da, očigledno jeIzleteo je na put, pa skrenuo malo levo zato sto je opazio ovog sa desne strane da se ne sudare pa naleteo na to
Нисам баш зумирао да загледам детаљено, али мени изгледа да је излетеЛА на пут, а не излетеО, ал ајд сад... није ни излетјела, домилила је до раскршћа, скоро стала на њему. Свакако, брзина минимална, ако је разлог тај који јој наилази здесна, па укочиће у пола метра, чему пун гас?Izleteo je na put, pa skrenuo malo levo zato sto je opazio ovog sa desne strane da se ne sudare pa naleteo na to
Ах, како сам глуп!Čudo nisi rekao: bosanka![]()
Ne razumem kako tebi nije jasno...Нисам баш зумирао да загледам детаљено, али мени изгледа да је излетеЛА на пут, а не излетеО, ал ајд сад... није ни излетјела, домилила је до раскршћа, скоро стала на њему. Свакако, брзина минимална, ако је разлог тај који јој наилази здесна, па укочиће у пола метра, чему пун гас?
Па јесте ми малкице нејасно, ако већ милим свега пар км/ч, канда ми је логичније само налећи на кочницу и стати практично у мјесту. Додуше, ко зна, можда је ОНА и хтјела закочити, само се није у брзини сјетила да је произвођач предвидио засебну педалу за кочење, па начепила по гасу...Ne razumem kako tebi nije jasno...
Pa fino...nalazis se na sredini drugog puta...ako ne prodjes brzo ili stanes, udarice te neka druga kola...Zato je ubrzaOoo
![]()
Ne znam za tebe, ali to je refleks...Па јесте ми малкице нејасно, ако већ милим свега пар км/ч, канда ми је логичније само налећи на кочницу и стати практично у мјесту. Додуше, ко зна, можда је ОНА и хтјела закочити, само се није у брзини сјетила да је произвођач за кочење предвидио другу педалу па начепила по гасу...![]()
Ако избјегаваш људе на путу тако што начепиш по гасу, види да онда истовремено укључиш и брисаче да не ишљацкаш шоферку.Ne znam za tebe, ali to je refleks...
Nije da mi se nije desilo da kada vidim coveka na raskrsnici stisnem gas umesto kocnice... u sustini imala sam par slicnih momenata ranije![]()
Ah, njemu trebaju dva crtača i tri tumačaNe razumem kako tebi nije jasno...
Pa fino...nalazis se na sredini drugog puta...ako ne prodjes brzo ili stanes, udarice te neka druga kola...Zato je ubrzaOoo
![]()
Јбг, никад се не бих сјетио да умјесто само да станем, направим овако занимљив клип.Ah, njemu trebaju dva crtača i tri tumača![]()