Имате ли објашњење?

Izleteo je na put, pa skrenuo malo levo zato sto je opazio ovog sa desne strane da se ne sudare pa naleteo na to
Нисам баш зумирао да загледам детаљено, али мени изгледа да је излетеЛА на пут, а не излетеО, ал ајд сад... није ни излетјела, домилила је до раскршћа, скоро стала на њему. Свакако, брзина минимална, ако је разлог тај који јој наилази здесна, па укочиће у пола метра, чему пун гас?

Čudo nisi rekao: bosanka :zper:
Ах, како сам глуп! :dash:

Затварајте тему и пишите Ћери рјешење.:ok: Заправо, упишите јој два, једно за тачан одговор, а друго за самокритичност! :rotf::rotf::rotf::rotf:
(Можда то могу и ја као отварач теме, али немам појма како се то ради.)

Нисам баш зумирао да загледам детаљено, али мени изгледа да је излетеЛА на пут, а не излетеО, ал ајд сад... није ни излетјела, домилила је до раскршћа, скоро стала на њему. Свакако, брзина минимална, ако је разлог тај који јој наилази здесна, па укочиће у пола метра, чему пун гас?
Ne razumem kako tebi nije jasno...
Pa fino...nalazis se na sredini drugog puta...ako ne prodjes brzo ili stanes, udarice te neka druga kola... :) Zato je ubrzaOoo :mrgreen:

Ne razumem kako tebi nije jasno...
Pa fino...nalazis se na sredini drugog puta...ako ne prodjes brzo ili stanes, udarice te neka druga kola... :) Zato je ubrzaOoo :mrgreen:
Па јесте ми малкице нејасно, ако већ милим свега пар км/ч, канда ми је логичније само налећи на кочницу и стати практично у мјесту. Додуше, ко зна, можда је ОНА и хтјела закочити, само се није у брзини сјетила да је произвођач предвидио засебну педалу за кочење, па начепила по гасу... :mrgreen:

Па јесте ми малкице нејасно, ако већ милим свега пар км/ч, канда ми је логичније само налећи на кочницу и стати практично у мјесту. Додуше, ко зна, можда је ОНА и хтјела закочити, само се није у брзини сјетила да је произвођач за кочење предвидио другу педалу па начепила по гасу... :mrgreen:
Ne znam za tebe, ali to je refleks...:mrgreen:
Nije da mi se nije desilo da kada vidim coveka na raskrsnici stisnem gas umesto kocnice... u sustini imala sam par slicnih momenata ranije :prstic:

Ne znam za tebe, ali to je refleks...:mrgreen:
Nije da mi se nije desilo da kada vidim coveka na raskrsnici stisnem gas umesto kocnice... u sustini imala sam par slicnih momenata ranije :prstic:
Ако избјегаваш људе на путу тако што начепиш по гасу, види да онда истовремено укључиш и брисаче да не ишљацкаш шоферку. :mrgreen: :rotf:

Back