gost 281026
Aktivan član
- Poruka
- 1.990
Imate li dovoljno za život, a ako ne čega ste se odrekli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam i više nego što mi treba za život sa roditeljima. Odrekao sam se izlazaka (jer nemam svoje društvo) i nemam sve ove godine devojku (moj burazer, četri godine mladji ih je imao stotinu)
Imam.
Ne visim po kaficima, nisam sopingholicarka i ne smeta mi ako ne putujem nigde 100 godina, tako da nemam neke velike troskove.
ti si bash neka skromna zhemska...
mislio sam da ste izumrli...
Mozda sam ja neki fosil, odkud znas![]()
nisi fosil, nisi bacila kashiku!
u svakom sluchaju, ja sam konstatovao da si skromna...
ne mlada, lepa, neudata i da chekash samo mene!![]()
..nemam ni priblizno dovoljno za zivot..odrekla sam se svega cega sam mogla....jedino jos nisam ktv-interneta, fixnog telefona /zbog majke/, struje i vode...
..pozoriste, bioskop, rucak ili vecra negde van kuce, putovanja, izleta, ma bukvalno svega...kupujem samo osnovno sto moram i kad zafali, nikakve zalihe
nemam, niti bih mogla da ih pruzim sebi...
..ako i uspem da pristedim neki dinar, onda to potrosim na decu, sve iz zelje da bar povremeno prokometarisu kako im je mama kupila ovo ili ono...znam da
to mnogi nece razumeti, ali ni nije potrebno da iko razume...
..nemam ni priblizno dovoljno za zivot..odrekla sam se svega cega sam mogla....jedino jos nisam ktv-interneta, fixnog telefona /zbog majke/, struje i vode...
..pozoriste, bioskop, rucak ili vecra negde van kuce, putovanja, izleta, ma bukvalno svega...kupujem samo osnovno sto moram i kad zafali, nikakve zalihe
nemam, niti bih mogla da ih pruzim sebi...
..ako i uspem da pristedim neki dinar, onda to potrosim na decu, sve iz zelje da bar povremeno prokometarisu kako im je mama kupila ovo ili ono...znam da
to mnogi nece razumeti, ali ni nije potrebno da iko razume...
vidish, ja mislim da hoce, samo je pitanje da li ce to javno i priznati...
ljudi su zaboravili da nije sramota ne imati, vec lagati, krasti, bili bezobrazan i nevaspitan...
razume svako ne brini,al tako i treba sve za djecu.svaka cast
i ja sam imo do juce 2 prodo sam 1 i sad samo od soma i poimam dve bicikle i volju za putovanje![]()