Imate li anonimne pozive?

veoma zdravo razumno resenje, jedini nacin da se drustvo otarasi toga jeste zaustaviti ljude koji se zaposljavaju na tim mestima... ljudima koji su na vrhu piramide to je samo jedan od mnogih izvora novca i koristice ga dok radi
Kad radis na mestu telefoniskinje moras biti spreman da cujes razne bljuvotine i perverzije. Navikne se covek,,,,,
Sramota je raditi taj posao kao sto je sramota i nezahvalno biti konrolor u javnom prevozu.
Moras biti spreman na sve

...
Imate li anonimne pozive
Kako je kod Vas ?

Taj problem sam rešio još kao klinac.

Ušli smo u pubertet i krenuše noćni pozivi, uzdasi, puštanje muzike, ćutanje, lažno predstavljanje ...

Brzo sam reagovao i namestio prekidač na telefon. Od tad, evo već 45 godina ja isključujem telefon kad krenem na spavanje, i nikad me to ne mrzi, već uživam u pomisli da će se neki zaebator sjebati.

Od kad uđosmo u potrošačko društvo zovu agenti, nude, ubeđuju ... (oni međusobno razmenjuju kontakte, znaš) ja ništa ne odgovaram. Samo spustim slušalicu.

Mogu misliti šta bi bilo da mi je telefon uključen 24 sata, auuu, pakao !

Imati neprestano uključen telefon je opasno isto koliko i gledati film na Pinku.
Od 2 sata programa 1 sat su reklame ...

Znam druze ali neki kao ja moraju imati ukljucen telefon 24 h dnevno zbog posla koji rade.
Ja sam iskljucivao ranije pa sam izgubio par poslova vrednih puno puno para. Kad te ne dobiju stranke zovu drugoga odmah, posle ti krivo.
Ne zovu nocu da reklamiraju svoje proizvode i usluge, uglavnom zovu pre podne. Danas me prvi put zvali sa 064 broja a uvek sa nekih 067 brojeva [jednom sa 063].
Blokiram sve ali oni imaju neiscrpan izvor novih brojeva

Back