Imate li anonimne pozive?

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
42.003
Nisam siguran dal je tema na pravom mestu pa ako nije neka je administrator ili moderator premesti.
Imate li anonimne pozive od autokuca, osiguranja, banaka, zdravstvenih ustanova i sl. ?
U zadnje vreme to je kod mene postala svakodnevica, najcesce od nekih auto osiguranja tj pomoci na putu. Ne znam ko im daje moj telefon i smeju li da pozivaju gradjane i nude svoje usluge ?
Banke nude povoljne kredite, autoosiguranja nude polisu "pomoci na putu", zdravstvene ustanove nude neke gratis preglede [gratis verovatno prvi put da te ne navuku] itd. itd.
Tacno je da je moj broj aktuelan na mnogo mesta jer reklamiram svoju delatnost ALI ja nikog ne zovem da nudim, niti imam obraza, niti potrebe a verovatno i po zakonu ne smem..
Kako je kod Vas ?

Nobody cares!
Čak je i MTS sveo komunikaciju sa mnom na ono cirkularno: "Molimo vas, uplatite ovaj iznos do ovog datuma. Ako ste to već uradili, zanemarite poruku.", i više nema poziva da me savetuju da uzmem nešto kod njih na ugovor. Nije da se žalim, jer me čak i to vređa. Ne treba mi nikakav podsetnik na sopstvene mesečne obaveze.

Sve to nisu anonimni pozivi jer se ljudi predstave, anonimni su kada se ne predstave, a zovu sa nepoznatog broja.
E, pa o pravim anonimnim pozivima... Ok, ni ovo nije baš "pravo". :neutral:
Izgleda da sam preuzela broj mobilnog telefona koji je nekom pre mene pripadao. Samo tako objašnjavam brojne pozive tokom tri godine otkako sam taj broj kupila. Svi traže nekog gospodina Perića, i sve pozivni 011, fiksna linija. U nekom trenutku sam prestala da se javljam na pozive koji imaju beogradski pozivni broj. :zcepanje:
Nadam se da je gospodin Perić živ i zdrav... jer sam ga mnogo puta u sebi dobro ispsovala!

Nisam siguran dal je tema na pravom mestu pa ako nije neka je administrator ili moderator premesti.
Imate li anonimne pozive od autokuca, osiguranja, banaka, zdravstvenih ustanova i sl. ?
U zadnje vreme to je kod mene postala svakodnevica, najcesce od nekih auto osiguranja tj pomoci na putu. Ne znam ko im daje moj telefon i smeju li da pozivaju gradjane i nude svoje usluge ?
Banke nude povoljne kredite, autoosiguranja nude polisu "pomoci na putu", zdravstvene ustanove nude neke gratis preglede [gratis verovatno prvi put da te ne navuku] itd. itd.
Tacno je da je moj broj aktuelan na mnogo mesta jer reklamiram svoju delatnost ALI ja nikog ne zovem da nudim, niti imam obraza, niti potrebe a verovatno i po zakonu ne smem..
Kako je kod Vas ?
Ima i poziva raznih privatnih centara,za razne preglede.To su opet krivi operateri,kada dozvoljavaju takve pozive.Svi oni dobijaju brojeve telefona od operatera.

Kako je kod Vas ?
Skoro pa nikad, ove godine bilo samo jednom neko osiguranje, zahvalio sam se i to je to.

u posl.vreme samo ankete neke...i pazi fora:
prvo se smorim,. de me nadje...i nateram sebe i kazem, vise dobro neko, reko ajd, ok, pucaj. :)
i taman krene da reseta pitanja, krene nekako, i negde na pola puta samo ispale: yoy, pa mi vec imamo uzorak vase ciljne grupe. fala, ne trebate nam, ajte cao...
:roll: :cool:

Kako je kod Vas ?
Кад видим позив и пише "приватан број" то ме изнервира. Не волим анонимусе. Бураз...да видим са ког броја зовеш и енде.

Ma najbolje kad telefonistkinju s druge strane odmah pitas kolike ima sise, jel voli od pozadi i ostale perverzije :mrgreen:
veoma zdravo razumno resenje, jedini nacin da se drustvo otarasi toga jeste zaustaviti ljude koji se zaposljavaju na tim mestima... ljudima koji su na vrhu piramide to je samo jedan od mnogih izvora novca i koristice ga dok radi

Prave anonimne pozive sam dobijala davno, davno. Kada je promenjen broj telefona, onda kada se uvodila nova digitalna centrala stalno su zvali nekog gospodina čijeg se imena više ne sećam, ali zvali su ga i tražili bar 3 puta nedeljno.

A kada su u pitanju pozivi tipa "Dobili ste besplatan masažer", " Da li vas zanima proizvod X ili proizvod Y" ljubaznim glasom kažem da me to ne zanima i spustim slušalicu.

Back