Имате ли анксиозност по питању финансија?

?

• Још питаш

glasova: 0 0,0%
  • Имам,намеће моје окружење то иако су незаинтересовани да учествују

glasova: 1 20,0%
  • Наравно

• Сваки дан

• Не јер моји имају приватно нешто

• Не јер ја имам нешто мало приватно

• Не јер је државна служба сигурна

• Гастарбајтер,не

• Гастарбајтерка,не

• Страх и панику да,анксиозност не

• Ukupno glasova
    5

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
48.141
Наравно,жена је дужна по закону да финансира мужа,муж је дужан да по закону финансира жену док су у браку али неке особе немају мужа,жену,брак.
Пунолетна деца су по закону дужна да финансирају родитеље који то не могу (зато се најчешће деца и имају да се не лажемо,финансијско осигурање је то) али неке особе немају децу.
Може да их финансира сестра,брат или сестре или браћа цео живот (онако без бахаћења да плате рачуне,имају за храну),могу да живе заједно са њима ако други начин изостаје.
Екстремно је тешко наћи посао где послодавци уплаћују редовно доприносе и иде радни стаж,екстремни је тешко сакупити петнаест година истог да би се имало за пензију небитно у којим годинама неко успе да се тако запосли.
Неко се запосли тако са четрдесет,неком са четрдесет четири,четрдесет пет,неко са педесет година живота и раде петнеаст те оду у пензију.
Неки раде по мало свугде да скупе петнаест година радног стажа.
Имате ли анксиозност по питању финансија или то можда намеће неко ко није имао формално запослење те не зна од чега да живи ако премину муж,жена или браћа,сестре те очекује то од вас и држи вас у анксиозности?

Menjaju se uslovi za penziju u Srbiji, kao i iznos​

https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/184796/menjaju-se-uslovi-za-penziju-u-srbiji-kao-i-iznos/vest

eeee.jpg

Poslednja izmena:
Što se tiče finansija nemam razloga za brigu, jer su moji troškovi višestruko manji od prihoda. Stalan posao, obična plata, i od toga stečena velika ušteđevina investirana u akcije pa imam dividende kao dodatni prihod :)
Glavni razlog zašto tako dobro stojim finansijski je u tome što nemam decu. Cilj mi je da se oženim i dobijem decu, kad već imam mogućnosti da im pružim finansijsku sigurnost.

Back