"Imate krv na svojim rukama" Isti simboli uposlenika USAID-a i opozicije i "studenata" u Srbiji!

Ako misliš da naša šaka nije došla iz iste radionice kao i ta američka onda si naivan preko svake mere
studentski i opstenarodni bunt je autentican, a svako etiketiranje ili prozivanje na primer da su "srpske ustase" je u najmanju ruku pogresno

trebalo bi da se razumemo ko je koga prozvao, kako je sve pocelo, zar ne? sta sad, ja dignem ruku/saku i kazem stop, znaci da sam strani placenik? rec stop danas znaci svoju suprotnost cak ako je Latin stuppa tow, from Greek styppē https://www.merriam-webster.com/dictionary/stop

Pogledajte prilog 1690536

Oko tridesetak demonstranata obučenih u majice sa natpisom „Smanjenje sredstava za AIDS ubija“ leglo je na pod rotonde zgrade Cannon House, dok su uzvikivali „Kongres ima krv na rukama, odmrznite pomoć sada!“.

Policija je uhapsila dvadesetak demonstranata koji su odbili da se raziđu.

(Gardijan)
pa ove uhapsili odmah?
jel se oglasio US plenum sa zahtevom da se pušte?

baki moj gde je Zapad a gde smo mi...

oj Srbijo šta si doćekala, jel tako @Alter_Ego_ ?

20241006_122851.jpg

тадић у Нину показује шаку.. месец дана пре несреће ж.станице, коју су и Кинези радили ?!

На ж.станици окретници су аутобуси жути и плави, боје екс ботине демо.странке. Истовремено Шапић идиотски мења Бг бусеве у плаво и жуте шипке.
Могуће да је овај издајник борис узео од Кине свемирску технологију и уз бивше хрватско крило Бие организовао гађање надстрешнице тим неким електромагнетним теслијанским оружјем и истовремено у сарадњи са Циa демократском кабалом припремио лешинарске протесте..

IMG_20250301_060230.jpg

studentski i opstenarodni bunt je autentican, a svako etiketiranje ili prozivanje na primer da su "srpske ustase" je u najmanju ruku pogresno

trebalo bi da se razumemo ko je koga prozvao, kako je sve pocelo, zar ne? sta sad, ja dignem ruku/saku i kazem stop, znaci da sam strani placenik? rec stop danas znaci svoju suprotnost cak ako je Latin stuppa tow, from Greek styppē https://www.merriam-webster.com/dictionary/stop
Pročitaj ti to ponovo jer vladika nije rekao da su studenti ustaše nego da ih neko uči kako to da postanu.

Pročitaj ti to ponovo jer vladika nije rekao da su studenti ustaše nego da ih neko uči kako to da postanu.
nije trebao tu rec da uzima u usta uopste, pa onda ni studente nije trebao da uzima u usta, i naravno uopste nije trebao da se bavi sa posledicama - opstenarodnim buntom, vec sa uzrokom, sto rece aljek da nije radjena, a ako jeste, e onda je pre 60 godina - jel razumes ti moj srpski jezik uopste?

a tog vladiku nemam sta da citam, i ono malo sto sam ga procitao smucio mi se. NEDOSTOJAN ZVANJA VLADIKE

NA JUČERAŠNjEM protestu na Kapitol Hilu u režiji nekadašnjih uposlenika USAID-a kojima je Donald Tramp ukinuo finansiranje, održan je "performans" gde su se u belim majicama sa krvavim šakama valjali po podu Kapitola.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...lenika-usaid-opozicije-studenata-srbiji-video
Pogledajte prilog 1690534
Sad bar zasigurno znamo odakle nam te šake
Covjece, ne smeta ti Brnaba, presjednica skupstine, osnivac i clan USaida i Naida, sastanci nasih drzvnih predstavnika, a smetaju ti crvene ruke?

nije trebao tu rec da uzima u usta uopste, pa onda ni studente nije trebao da uzima u usta, i naravno uopste nije trebao da se bavi sa posledicama - opstenarodnim buntom, vec sa uzrokom, sto rece aljek da nije radjena, a ako jeste, e onda je pre 60 godina - jel razumes ti moj srpski jezik uopste?

a tog vladiku nemam sta da citam, i ono malo sto sam ga procitao smucio mi se. NEDOSTOJAN ZVANJA VLADIKE
Zašto da ih ne uzima?Pa nisu studenti svete krave.

Pogledajte prilog 1690536

Oko tridesetak demonstranata obučenih u majice sa natpisom „Smanjenje sredstava za AIDS ubija“ leglo je na pod rotonde zgrade Cannon House, dok su uzvikivali „Kongres ima krv na rukama, odmrznite pomoć sada!“.

Policija je uhapsila dvadesetak demonstranata koji su odbili da se raziđu.

(Gardijan)
U starom Rimu bi bilo samo :thumbdown:

МУП треба да крене са хапшењима. Само не може да се прескаче и отаљава посао. Прво да хапсе оне што су прескакали 13 година. Па кад то све заврше, онда ћемо да видимо ;)
Tako je govorio i Čeda Jovanović, pa onda lagano u koaliciju sa julovskim SPS. Prvo od NVO i obožavatelja im.

Брате,
а како би било да се прво сазове Скупшина која не заседа већ 3+Месеца,
онда они расправе тамо међу собом,аутоматски имаш мање Тензија у Друштву,мислим?
У праву је Непоменик да ће СВЕ ово има опаке ЕКОНОМСКЕ Последице.
Значи,ова ЛОПОВСКА ВЛАСТ мора прича са својим Опонентима.
Она то не ради.
Ne zaseda?
4F3C442C-7F40-4F69-B30D-C9BAAF48C4F6.jpeg

Zašto da ih ne uzima?Pa nisu studenti svete krave.
uzeo ih je kao nagrdja opajdara, nedostojan da se komentarise, dno dna
a zasto? jer drzi ledja mafijasima zbog kojih je pala nadstresnica... znaci najogavniji covek je taj, ako odgovorne stiti, a proziva ko god trazi pravdu - djubre od coveka

Back