Imate alorgazmiju?

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cupavka:
Aaa, pa sad su mi tek jasne neke tvoje reci :D..;)

Au. Tek sad? :P Pre neku noc bas, sanjah neke procesore...A Nikola poceo da se dere...I razmisljam...Otkud procesor place? :shock: ...obicno ispusta drugi zvuk kad ga nesto muci...Cek malo...Pa to je tvoje dete, idijote...Ali, kave on veze ima sa pocesorom??? U, jbt...kakav mozak...pa da, ja cujem glasove...to cesto zaboravim... :lol:

®:
nije ovo romanKita, no alorgazmija, cccccc... :P eto, ja čupavku uvijek odvlačim sos sebe u krevet... sa ili bez... prigrijavačice :)

Nemoj da se bunis mnogo, da ti ne napravimo hardverski kutak od teme :p..
Aaa, kad vec ne biras - sa il bez, znaci vise nisi posesivan,a :) ? Eee, kako se "prilagodjavas" brzo...;)..

septembar:
Au. Tek sad? :P Pre neku noc bas, sanjah neke procesore...A Nikola poceo da se dere...I razmisljam...Otkud procesor place? :shock: ...obicno ispusta drugi zvuk kad ga nesto muci...Cek malo...Pa to je tvoje dete, idijote...Ali, kave on veze ima sa pocesorom??? U, jbt...kakav mozak...pa da, ja cujem glasove...to cesto zaboravim... :lol:

E, a sta ja, onda da kazem za svoj hor, a?

Tema-a je l spada u alorgazmiju kad zamisljas kako slusas onoga kog zelis da kresnes?

zamišljaš da ga slušaš, k'o zaključana u NaMasiru, bez net-a i ikakve veze sa sFetom, do ikone i ka(n)dila :D ili ga slušaš kako nešto brljavi po MP3 playerima? :)

Ako je ovo drugo, onda nije alorgazmija :mrgreen:

Back