Imao sam operaciju pa da vidim jel sve uredu

aleks0098

Početnik
Poruka
2
Evo ovako trebao sam da imam operaciju uraslog nokta medjutim bilo je upaljeno.Primao sam antibiotike nedelju dana pre operacije i jos par dana posle.Evo proslo je vec 10 dana od operacije bolova nema, rana ko da se ne vidi sve je super ali ponekad izadje iz rane neka kao sukrvica ili gnoj ne znam ni sta je.Da li je to normalno posle operacije tako ili treba da posetim lekara? :D

I ja sam skidala nokat na nozi,,. posto ti je proslo toliko vremena od tad nokat pocinje d araste, e sad obrati paznju da ti ne uraste nokat prilikom rasta. E tad ako se to desi osetices da te boli meso oko nokta, da ide gnoj, ... to ako ti je slucaj da ti je nokat izrastao vise od pola i ide ka vrhu prsta ...ima obicaj da neka strana uraste , meni je to bio slucaj i ja sam neki prah u kutijici kupila onako teget, razmuti s eu vodi i na gazu stavljala i unutar nokta "podupirala " tu str, da ne uzraste kad raste nokat. I posle nekog perioda je sasvim sve ok hvala Bogu :) odrzavaj higijenu i nosi komotnu obucu, :)

a da to ljubicasto se zove HIPERMANGAN :) u lavoru sa vodom toplom naspes malo ovog praha i drzis 10min :)
mada sam ovo koristila i na zavoju parcicu kad sam "podupirala " stranu gde urasta nokat, podvuces parcic zavoja ispod nokta samo da se nokat navikne da kad raste raste pravilno da ti ne urasta. Budi uporan sa ovom tehnikom neko vreme i ja sam tako i posle je prestalo... i sve je normalno.srecno

Back