Imao je form nekad temu Poslednji pozdrav Sonji Savic

Ostaje tuga i zale sto je takav talenat otisao nikome, u nepovrat...
O njoj je dosta napisano... malo malo, pa neko piše u žutarama...
Filmadžije je sada svrstavaju u zvezde, a kada je živela po haustorima i na ulici, svi su okrenuli glavu od nje...
Nekakvo utočište pred kraj života su joj pružili Slovenci...
Poslednji njen intervju na tv-u je bio više nego žalostan... Videlo se da joj je mental uništen i da je pokušaj
urednika na tv-u da je profesionalno "oživi" bio promašaj... Bilo je žalosno gledati i fizički i psihički uništenu
Sonju Savić...

O njoj je dosta napisano... malo malo, pa neko piše u žutarama...
Filmadžije je sada svrstavaju u zvezde, a kada je živela po haustorima i na ulici, svi su okrenuli glavu od nje...
Nekakvo utočište pred kraj života su joj pružili Slovenci...
Poslednji njen intervju na tv-u je bio više nego žalostan... Videlo se da joj je mental uništen i da je pokušaj
urednika na tv-u da je profesionalno "oživi" bio promašaj... Bilo je žalosno gledati i fizički i psihički uništenu
Sonju Savić...
Mi smo poslednji koji treba da bacamo drvlje i kamenje na jednu takvu pojavu i u kinematografiji i u zivotu kao sto je bila Sonja Savic.
Mislim da Dusko Trifunovic pravovernije besedi u tome kroz slavan stih:

Grešio sam mnogo, i sad mi je žao
i što nisam više, i što nisam luđe
jer, samo će gresi, kada budem pao
biti samo moji – sve je drugo tuđe.

Grešio sam mnogo, učio da stradam
leteo sam iznad vaše mere stroge
grešio sam, jesam, i još ću, bar se nadam
svojim divnim grehom da usrećim mnoge.

Grešio sam, priznajem, nisam bio cveće
grešio i za vas, koji niste smeli,
pa sad deo moga greha niko neće
a ne bih ga dao – ni kad biste hteli.

@Black_star
Ne znam zašto spominješ "drvlje i kamenje" u komentaru...
Da li sam napisala nešto što se nije zbilo?
Sve sto se zbilo, vec se zbilo i tu popravke nema...
Nase je da cenimo sta nam je ta osoba dala, nema ni svrhe ni smisla da joj seirimo postmortem...
Nezahvalno je. Bila je takva kakva jeste. Nadasve - neponovljiva. ;)

Nase je da cenimo sta nam je ta osoba dala, nema ni svrhe ni smisla da joj seirimo postmortem...
Rejmon Keno je napisao remek delo "Stilske vežbe" (nenadmašan prevod Danila Kiša)
u kojima se jedna te ista slika, situacija vidi na devedesetdevet različitih načina, svaki
put drugačije... Keno je opisao devedesetdevetoro različitih ljudi i njihovih devedesetdevet
različitih viđenja, shvatanja i tumačenja jedne te iste pojave...

Rejmon Keno je napisao remek delo "Stilske vežbe" (nenadmašan prevod Danila Kiša)
u kojima se jedna te ista slika, situacija vidi na devedesetdevet različitih načina, svaki
put drugačije... Keno je opisao devedesetdevetoro različitih ljudi i njihovih devedesetdevet
različitih viđenja, shvatanja i tumačenja jedne te iste pojave...
Sasvim ok. Jedno od tih vidjenja za nju bilo bi negativno... Ali ne bas sva... :cool: ✌️

i pre svega ružno toliko ispirati usta pokojnicima
oni su već izašli na Sud, mnogo viši od svakog ovdašnjeg
a nas to tek čeka

Они су се дрогирали пре рата и када нико није марио за политику.Дрогирали се, па и умрли од дроге.Шта сада да се ради, то је за жаљење, али их не треба глорификовати, јер се тако посредно рекламира и дрогирање као начин живота.

Има неколико бољих и лепших наших глумица од Соње Савић, заиста не знам како она може бити најбоља и најлепша.Толико је познатог света помрло у последњих неколико година и медији једино помињу Соњу Савић.

Back