Imao je 92 godine ,lepe godine za umiranje .....u kontejneru.

Među očevicima su i oni koji su ga poznavali i poznaju njegovu porodicu. Kažu da deka nije bio beskućnik i prosjak, kao što se piše u pojednim novinama i da je verovatno po kontejneru tražio stari hleb za stoku.

- - - - - - - - - -

Тужно, жалосно, срамота...да, да, да...
Него, шта ћемо да предузмемо поводом тога?

Da pročitamo bar još jedan izvor?

Lice čoveka koji je iskonstruisao ovu priču, da li biste mu pozajmili 100 evra?

ja11.jpg

Slike ljudi kako preturaju po kontejnerima sve su češće u Srbiji.

Или да не сецкамо вест како нам одговара?

Apsolutno, da ne seciramo ionako mrtvog dedu, zbog nečijeg političkog interesa. Čovek je hteo da jeftinije odhrani svinje i desio mu se peh.

I, da ne dajemo lažne naslove linkovima, iz razloga što, po ulasku na link ne dobijemo odgovarajući odziv. Poenta teksta uvek ostane ista, bez obzira da li se skrati, ili produži lažnim naslovom linka.

- - - - - - - - - -

Lesandre sramoto jedna naprednjacka.Uvek imate spremnu novu laz,da opravdate ovaj surovi neoliberalni sistem Aleksandra Vucica. Nadam se da ce vam se suditi za patnje sirotinje.

Hijerarhijo, tupadžijo zemunski, pun neke svoje živine, nije ti dosta što sam te uhvatio u gluposti već otvoreno lažeš. Nije ni čudo, ko može da poveruje onom đavolu sa slike, nije baš sasvim čist ili ima koristi od toga.

Apsolutno, da ne seciramo ionako mrtvog dedu, zbog nečijeg političkog interesa. Čovek je hteo da jeftinije odhrani svinje i desio mu se peh.

I, da ne dajemo lažne naslove linkovima, iz razloga što, po ulasku na link ne dobijemo odgovarajući odziv. Poenta teksta uvek ostane ista, bez obzira da li se skrati, ili produži lažnim naslovom linka.

- - - - - - - - - -

Hijerarhijo, tupadžijo zemunski, pun neke svoje živine, nije ti dosta što sam te uhvatio u gluposti već otvoreno lažeš. Nije ni čudo, ko može da poveruje onom đavolu sa slike, nije baš sasvim čist ili ima koristi od toga.
Šta tek reći za one koji veruju ovom entitetu
djv.jpg

Back