Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дијета је очито рецепт за дуг живот.
To je i naucno dokazano
Skoro sam negde gledao eksperiment ljudi koji su 10 god apstinirali od hrane i unosili smanjen broj kalorija su izgledali znatno mladje nego njihovi vrsnjaci koji su se normalno hranili
Видим јутрос на Пинку гостује Вучково "појачање", у виду Срђе Поповића.....
AV kako je poceo jos ce i Djindjica da iskopa i postavi u vladu!
Srbijo crno ti se pise!
Ima li Srbijam Apisa?
Тужно, жалосно, срамота...да, да, да...
Него, шта ћемо да предузмемо поводом тога?
Pa što nije kupio hleb u radnji
Slike ljudi kako preturaju po kontejnerima sve su češće u Srbiji.Među očevicima su i oni koji su ga poznavali i poznaju njegovu porodicu. Kažu da deka nije bio beskućnik i prosjak, kao što se piše u pojednim novinama i da je verovatno po kontejneru tražio stari hleb za stoku.
- - - - - - - - - -
Da pročitamo bar još jedan izvor?
Slike ljudi kako preturaju po kontejnerima sve su češće u Srbiji.
Или да не сецкамо вест како нам одговара?
Lesandre sramoto jedna naprednjacka.Uvek imate spremnu novu laz,da opravdate ovaj surovi neoliberalni sistem Aleksandra Vucica. Nadam se da ce vam se suditi za patnje sirotinje.
To je i naucno dokazano
Skoro sam negde gledao eksperiment ljudi koji su 10 god apstinirali od hrane i unosili smanjen broj kalorija su izgledali znatno mladje nego njihovi vrsnjaci koji su se normalno hranili
Šta tek reći za one koji veruju ovom entitetuApsolutno, da ne seciramo ionako mrtvog dedu, zbog nečijeg političkog interesa. Čovek je hteo da jeftinije odhrani svinje i desio mu se peh.
I, da ne dajemo lažne naslove linkovima, iz razloga što, po ulasku na link ne dobijemo odgovarajući odziv. Poenta teksta uvek ostane ista, bez obzira da li se skrati, ili produži lažnim naslovom linka.
- - - - - - - - - -
Hijerarhijo, tupadžijo zemunski, pun neke svoje živine, nije ti dosta što sam te uhvatio u gluposti već otvoreno lažeš. Nije ni čudo, ko može da poveruje onom đavolu sa slike, nije baš sasvim čist ili ima koristi od toga.
Šta tek reći za one koji veruju ovom entitetu
Pogledajte prilog 402939