Imam veeeliki problllem

Pa iskreno grad je pun haljinica i kojekavih cuda.....glupo je po meni da nosis helanke to svaka druga riba nosi na ulici.Neke lepe pantalnone ili haljinu.....sto da ne?Nije ni suknja los izbor.....recimo da je malo iznad kolena,uz neku malo izazovniju majicicu i lepe cipelice....bices fool.

AnaBg:):
Farmerke iz oops radnje-ako ne verujes ko te ****....

Ipak dajem veci znacaj maloj maturi,a ne velikoj,iz vise razloga:

1)Osnovna skola je obavezna
2)Sa njima si provelo/la 8,a sa srednjom 3 ili 4 godine

Sta sam trebala da kupim farmerke na pijaci i da obucem majicu za fizicko?!

Jasno je da si priglOOpa, ali da pokusam da ti nacrtam:

popela si se na ramena drugU - znaci musko, a kako su svi muskarci stoka, racunam da samo seljaci jashu stoku. :twisted:

Ovo sa 10k necega - valjda si htela nesto da istaknes...

Anice, nadam se da si imuna na ispoljeni kretenizam, zanesu se forumasi povremeno kad osete da je neko "nejak" u pitanju. :)
Ne znam kakva ti je haljina, ali nijedne pantalone nisu udobne koliko i jedna leprsava haljinica. Buckast mozes biti na sto nacina, ali generalno buckama lepse stoje haljine ( ne mislim na one prilepljene, naravno) od pantalona, narocito ako je dobar kroj: ako imas struk neka haljina bude takva da ga istakne; pozeljno je da dole bude leprsava, duzinu sama odredi prema svojoj volji. Jednostavno, lepo da istice, manje lepo da prikrije.
Sad ne znam kakva ti je ta ljubicasta, od kakvog je materijala, pozeljno je da ne bude nesto sto grebe, steze i u cemu ne mozes da se pomeras. Znaci, treba da blago prati liniju tela i da ti omogucava da se komotno kreces.

čuj kakav problem!

pa ti si slatka mala 19-godišnjakinja.

svi tvoji drugovi će biti zadovoljni ako ti budeš vesela
i onako pijane ih budeš terala da sa tobom igraju valcer
ispred razredne.

ja kad vidim sliku sa mature, vidim samo slatke devojačke osmehe,
a ne tamo neku garderobu.

nemoj da se zamaraš, nego pazi da se ne napiješ zbog treme.

anica92:
Ma nisam ja toliiiiko debela, samo sam malo buckasta(takoreci, mozes da razlikujes gde mi pocinje struk a gde kuk). Necu pantalonice zato sto ce 70% devojaka to da obuce. Zelim da se razlikujem. Ljubicasto sam odabrala zato sto mi se ta boja slaze uz oci(ali stvarno), Ali mi se ne oblaci haljinica zato sto ne mogu onda da igram kao covek.... Onda sam razmisljala da obucem neke uze 3/4 pantalonice a preko njih neku haljinu-tuniku(naravno ljubicastu). Ili mozda samo helankice ispod haljinice..... ??????????????????????????????????

Super kombinacija... :wink:

U ovome ces da se osecas i komotno, a i moderno, sto je i najbitnije :razz:

Ne slusaj zlurade komentare...nisu ti nivo...nek' se same dave u svojoj mizeriji...bljak...narocito, farmerke od 10.000... ...cega? :roll: 'ebo te, sto kazu : moze seljanka da ode iz sela, al' selo iz nje ne mozes isterati" ... :roll:

Lepo se naoruzaj veseljem, dobrim raspolozenjem, a sve ostalo ce doci samo od sebe... :wink:

Srecno! :lol:

AnaBg:):
Mala matura?osnovna skola?

E ja sam dosla jedina u farmerkama(koje sam platila 10 000)...i najbolje sam prosla jer su sve devojke ili povlacile korsete,ili vukle suknje na dole.namestale se kad su sedele,a ja brale popela se drugu na ramena i idemmoooo

Ma da...ma da...ma sve je ok...al' je cena farmerki najbitnija ... :roll:

Ovakve stvari isticu oni koji do juce nisu imali 'leba da jedu, a ukus im je, tj. nedostatak istog, srazmeran cenovniku...
Sve me strasno podseca na izjave jedne nepismene zene iz Tuzle, koja ordinira ovim cyber prostorima i ma kako da se klonira il' presvuce , prepoznaje se nadaleko..." Ode dzukela iz sela, al' selo iz nje nece nikada" ... :roll:

Ja sam dobra i kazem ti, ako si malo punija, bar si srecnija od onih sto su davno prosli maturu i jede ih zlo sto im se natalozilo...Pa i ja sam zla, ha! Obuci tu ljubicastu haljinu i nemoj mnogo da pijes, a obavezno ponesi jaknicu, jer posle idete na splavove...

Ne mogu da verujem koliko je ovde lako ljude isprovocirati i navuci da lupetaju gluposti.Devojcica najnormalnije pita za savet,i sad je neko lupio neku cifru......ono kao eto dunulo mu da se malo pohvali,ili ne znam sta vec i svi se nalozili kao da ga pljuju.
Uzas.

anica92:
LJudi, josh malo pa maturica....EEEEE A ja ne znam shta da obuchem...Pa bih vas molila da mi pomognete bar malo....
Planirala sam jednu haljinicu ljubichaste boje.... Ali ne znam kako che to meni da stoji zato shto sam malo punija...

zato, ajde, pomoz'te

Stigla mala matura, pa pravo u ženski kutak! :p Sad smo 'velike'? :D Ribetine! 8-)
Ako ti se sviđa kako ti stoji ta haljinica, obuci je, nećeš pogešiti. Jer ćeš ionako ludovati te večeri samo ako si zadovoljna svojim izgledom.
Na (prvu i) pravu poziciju si se postavila! :p Nastavi tako i dalje, pusti komentare. :) Matura je samo jednom u životu, uživaj u njoj. :p

:) de si doktore:lol:

nego pošto bejahu one farmerke :mrgreen:

da vam kaže tetka maca...
matura i jeste da se nacifrate. da izgledate svečano. pa ta fotografija će vas pratiti celog života.
i daj događaj.
a kako ti to igraš kada bi ti smetala haljina?
mislim može ladno špaga, možeš da se bacakaš po kavaljeru...

ljudi...tnx..na ovim commet... :P Ali...posle duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugog trazenja (doshla sam iz V.banje chak do Tjuprije) i nagovorishe me da qpim neku glupost od haljinice...ali btw provela sam se ql. Naravno, na mom rodjendanu je bilo 1000000...00..000000 puta bolje...shto je inache bila repriza mature... :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Back