Imam veeeliki problllem

anica92

Obećava
Poruka
54
LJudi, josh malo pa maturica....EEEEE A ja ne znam shta da obuchem...Pa bih vas molila da mi pomognete bar malo....
Planirala sam jednu haljinicu ljubichaste boje.... Ali ne znam kako che to meni da stoji zato shto sam malo punija...

zato, ajde, pomoz'te

Nije mi jasno zasto pitas nas?
Moras prvo da probas,jer sve zavisi kako ti stoji model,a mi ne mozemo da te vidimo.
Ako te brine boja,mozda je bolje da ne bude suvise svetla,jer to kao siri,
ali opet sve zavisi od kroja i materijala.
Znaci pred ogladalo!

anica92:
LJudi, josh malo pa maturica....EEEEE A ja ne znam shta da obuchem...Pa bih vas molila da mi pomognete bar malo....
Planirala sam jednu haljinicu ljubichaste boje.... Ali ne znam kako che to meni da stoji zato shto sam malo punija...
zato, ajde, pomoz'te

Po$to si punija obavezno obuci ne$to crno i to obavezno da pokriva noge, jer debele nogetine su sve samo ne sexi. Napravi neku ludu i upadljivu zurku da ti ne ne blenu u debelu guzicu vec da komentari$u frizuru.

To me podseti na onaj vic..

Za$to grbavko pu$ta brkove?

Da bi ga zvali brka :D

Mala matura?osnovna skola?

E ja sam dosla jedina u farmerkama(koje sam platila 10 000)...i najbolje sam prosla jer su sve devojke ili povlacile korsete,ili vukle suknje na dole.namestale se kad su sedele,a ja brale popela se drugu na ramena i idemmoooo

anica92:

zato, ajde, pomoz'te

Ako se dobro osecas u svom malo punijem telu boli te uvo obuci sta god zelis... e sada ako se ne osecas najbolje onda budi vredna i bavi se sportom i kad smrsas do mere koja ti odgovara onda oblaci sta god hoces a u cemu se dobro osecas...
glavno je znati da odelo ne cini coveka , ali ga razotkriva kakav je u stvari snob ili opusten ili luckast i boli ga uvo za sve...
zato ne pitaj mnogo druge nego stekni svoje misljenje ;)

A što ne bi obukla neki kompletić sa pantalonama...recimo ono što je Marija Šerifović nosila ...neka takva kombinacija...mis'im, meni je Šerifovićeva pojam neadekvatne garderobe, ali ono veče na pesmi Eurovizije je kol'ko-tol'ko pristojno izgledala... :lol:

p.s. Možeš i u ljubičastoj kombinaciji...

Ma nisam ja toliiiiko debela, samo sam malo buckasta(takoreci, mozes da razlikujes gde mi pocinje struk a gde kuk). Necu pantalonice zato sto ce 70% devojaka to da obuce. Zelim da se razlikujem. Ljubicasto sam odabrala zato sto mi se ta boja slaze uz oci(ali stvarno), Ali mi se ne oblaci haljinica zato sto ne mogu onda da igram kao covek.... Onda sam razmisljala da obucem neke uze 3/4 pantalonice a preko njih neku haljinu-tuniku(naravno ljubicastu). Ili mozda samo helankice ispod haljinice..... ??????????????????????????????????

AnaBg:):
Mala matura?osnovna skola?

E ja sam dosla jedina u farmerkama(koje sam platila 10 000)...i najbolje sam prosla jer su sve devojke ili povlacile korsete,ili vukle suknje na dole.namestale se kad su sedele,a ja brale popela se drugu na ramena i idemmoooo

Znaci ti si Anka - seljanka? Mislim kada vec jases stoku. A i onaj podatak o nekakvih 10k nedefinisanih novcanih jedinica se uklapa... :twisted:

Farmerke iz oops radnje-ako ne verujes ko te ****....

Ipak dajem veci znacaj maloj maturi,a ne velikoj,iz vise razloga:

1)Osnovna skola je obavezna
2)Sa njima si provelo/la 8,a sa srednjom 3 ili 4 godine

Sta sam trebala da kupim farmerke na pijaci i da obucem majicu za fizicko?!

najvaznija stavka (u zagradi) da slucajno ne promakne.

ja se ne bih usudila da skacem po ljudima u deset hiljada.
jeste, sve kod kineza ako treba.
nesto drugo je bitno, ali sto da se trose tastatura i klikovi kad to vec ne znas sama?
baj d vej, to je trend.mi koji komentarisemo njenu izjavu smo zapravo out odrtaveli kreteni.
propast.

Struja:
najvaznija stavka (u zagradi) da slucajno ne promakne.

ja se ne bih usudila da skacem po ljudima u deset hiljada.
jeste, sve kod kineza ako treba.
nesto drugo je bitno, ali sto da se trose tastatura i klikovi kad to vec ne znas sama?
baj d vej, to je trend.mi koji komentarisemo njenu izjavu smo zapravo out odrtaveli kreteni.
propast.
hahahahahahahaha Tako je :lol: hahahah Bravo Strujo ;)

ja sam malo zla inače,i ovaj,kao da kažem,ako si deblja,obavezno vežbe i dijeta! nećeš valjda da se prelivaš,škembe oko stomaka?!?!il noge ko jonski stubovi?!? takova da haljinu obučeš?? pa samo da znaš,takve su prve (koje nemamaju komplekse) na meti da ih uništi okolina......ako si stvarno punija,NI SLUČAJNO HALJINA......SAKRI TO,AKO NE MOŽEŠ DA SMRŠAŠ

Back