"Imam već četvoro kandidata" Vučić o odlasku sa čela stranke: Povlačim se, možda sam se uželeo da budem običan čovek

Ja bih to voleo najvise. To bi unistilo SNS . I hoce.

Pederka Ana Brnabic je novi vladar Srbije po Sorosevom izboru 100%.

Pogledajte kako je Vucic svuda promovise. Ali dzabe , nece srpski narod zenske pedere. Soros i njegovi pedderi Srbijom nece vladati!
Uopste nije stvar u personalnim resenjima, vec institucionalnim.

Ni meni se ne dopada Brnabicka, ali ukoliko bi njen savetnik bio Miodrag Zec ili Nebojsa Katic koji znaju sta znace institucije, ali pod uslovom da ih SVE slusa, neka vlada i 100 godina ako moze.

nece srpski narod zenske pedere.
Pa evo vlada tobom s mesta premijera već godinama.

Pre neki dan htedoh da te pitam: šta ako u drugom krugu ostanu samo Đilasov predsednički kandidat i Vučić?

Ali znam tvoj odgovor: "Ne bih izašao... Isti su...mp3..."

To znači da se i sam slažeš da Brnabić treba da bude despot.

Uopste nije stvar u personalnim resenjima, vec institucionalnim.

Ni meni se ne dopada Brnabicka, ali ukoliko bi njen savetnik bio Miodrag Zec ili Nebojsa Katic koji znaju sta znace institucije, ali pod uslovom da ih SVE slusa, neka vlada i 100 godina ako moze.

Ona slusa Sorosa. Kakav bre Zec ili Katic.

Pa da je slusala Zeca i Katica a ne Sorosa , prodavala bi danas greb greb srecke na nekoj trafici a ne bi bila premijerka vec drugi mandat.

Pa da je slusala Zeca i Katica a ne Sorosa , prodavala bi danas greb greb srecke na nekoj trafici a ne bi bila premijerka vec drugi mandat.
Problem je sto u ovoj drzavi nema institucija, to sam htela da kazem.

Zar je nije postavio tvoj Vučić?

Hteo je nekog ko je baš dobrano _________ da mu ne smeta dok Radikalna stranka zavodi strahovladu s mesta predsednika

U suštini ruska tehnika vladavine, pošto je retard Medvedev bio _________.

Zar je nije postavio tvoj Vučić?

Hteo je nekog ko je baš dobrano _________ da mu ne smeta dok Radikalna stranka zavodi strahovladu s mesta predsednika

U suštini ruska tehnika vladavine, pošto je retard Medvedev bio _________.

Ne nju je postavio Soros i duboka drzava.

Vucic je samo odglumeo da se on nesto pita inace je pion i marioneta Sorosev. Kao i Zaev. Kao i Edi Rama.

Pa ne razumem šta će nekome Ana Brnabić

Potpuno bez vlasti osoba, odana diktatoru tvoje Radikalne partije vučiću

To samo tako izgleda tj tako glume . Inace je Vucic na stepenici vlasti ispod Ane Brnabic.

Jer je Ana Brnaba clan Trilaterale a Vucic nije.

Kao i Zaev. Kao i Edi Rama.
Oni su u NATO, a tvoj predsednik dobija ordenje od otpadničkih zemalja (Rusija, Belorusija)

Vucic na stepenici vlasti ispod Ane Brnabic.
Ne deluje.

Pre će biti da ti izmišljaš mentalne akrobacije, da bi objasnio zašto su Tvoji Izabranici doneli LGBTQ+ kao prvu i jedinu tačku programa.

Deset godina sam na čelu stranke, i tu ću biti do maja. Mislim da je to dovoljno, u glavi već imam četvoro kanidata za naslednika, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vreme je za nove ljude, ja sam već 10 godina na njenom čelu. Povlačim se jer ne želim da ugrozim bilo šta pre toga i pobedu stranke na izborima - rekao je Vučić.
Na opasku da čovek sa takvim rejtingom, koji se kreće oko 70 odsto, nije logično da napusti politiku, on kaže "meni je logično".

- Začudili biste se kada bi rekao da imam i ja nešto toplina i emocija, ponekad sam i ja ljudsko biće, kažem sebi ovo mogu a ovo ne mogu. Nisam ni dan bio na moru, možda sam se uželeo da budem normalan, običan čovek - kaže Vučić za K1 TV.
Na opasku da čovek sa takvim rejtingom, koji se kreće oko 70 odsto, nije logično da napusti politiku, on kaže "meni je logično".

- Začudili biste se kada bi rekao da imam i ja nešto toplina i emocija, ponekad sam i ja ljudsko biće, kažem sebi ovo mogu a ovo ne mogu. Nisam ni dan bio na moru, možda sam se uželeo da budem normalan, običan čovek - kaže Vučić za K1 TV.

Svakako bi bio poslednji mandat ako do toga dođe, a i ne mogu po Ustavu da se kandidujem posle toga. Ako mislite da je moguće da se vratim na mesto premijera, osim što je teorijski moguće, vidi se da me ne poznajete - kazao je Vučić.

Upitan zašto ne bi bio premijer, s obzirom da takvih primera ima, Vučić kaže da je to zato što je razlika izmedju njega i drugih u tome što živi za rezultate i šta će se pisati za 50 godina, a ne da živi u svili i kadifi i da putuje po svetu.
Na konstataciju voditeljke da je imao sreću da proputuje dosta zbog posla, Vučić kaže da nije imao priliku da uživa u tim putovanjima i da kada negde ode ne ide u razgledanja i šoping, već priprema sastanke.

Predsednik dodaje da jedino u Briselu ode do knjižare u kojoj kupuje knjige, a da ni deci ne kupuje poklone za rodjendan.

- Skoro da nikada ne kupujem, nikada ne idem u šoping, pripremam se za sastanke, imam tremu, strah i odgovornost pred važne sastanke - kazao je on.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...cela-stranke-povlacim-se-mozda-sam-se/p035hd1

Po ko zna koji put ista priča. Nešto ne vjerujem u ovo.

Puna podrška predsedniku! :ok:

Dobra odluka, do realizacije.

Pa ne razumem šta će nekome Ana Brnabić

Potpuno bez vlasti osoba, odana diktatoru tvoje Radikalne partije vučiću
Брнаба је ударна песница другосрбијанског НГО-сектора и Вучић је био принуђен да је постави на место премијера.Слично је и са ударном песницом другосрбијанског крила ДС-а Горданом Чомић, шампионом ДОС-овске приватизације Синишом Малим, и ударном песницом Г17 плус Зораном Михајловић.

Ти људи морају бити на власти и контролисати битне функције у држави-финансије, инфраструктуру, политику у брачним и породичним односима.

Брнаба је ударна песница другосрбијанског НГО-сектора и Вучић је био принуђен да је постави на место премијера.Слично је и са ударном песницом другосрбијанског крила ДС-а Горданом Чомић, шампионом ДОС-овске приватизације Синишом Малим, и ударном песницом Г17 плус Зораном Михајловић.

Ти људи морају бити на власти и контролисати битне функције у држави-финансије, инфраструктуру, политику у брачним и породичним односима.

U pravu si u vezi nekih stvari, ali ne u slučaju Brnabićke. Ona je fanatično odana Vučiću, njena je čitava familija upletena i rodno i finansijski sa Vučićevim ljudima. Nije ona tu ni zbog kakvog NVO sektora, bilo kojeg stranca niti ikojeg drugog razloga, nego samo zbog toga što je žena i lezbijka, tj. svog pola i seksualnog opredeljenja.

Back