Imam problemčić

Dopisujem se sa jednom devojkom i znamo se već godinu dana,pre nekih 2 meseca smo krenuli da pišemo konstantno svaki dan i problem je što je ona iz sela i kad je pozovem u grad ona me pita jel mogu da povedem drugaricu,ja sam dobar sa njenom drugaricom al kako ja da kažem njoj "e ne treba mi drugarica,dodji samo ti" i kada dodje samo ona kapiram kafica,filmovi,šetanje al kako konkretno da je pitam za vezu neki saveti?

pricamo o zeleni za supu ili veza sa komandnim stabom ?

Dopisujem se sa jednom devojkom i znamo se već godinu dana,pre nekih 2 meseca smo krenuli da pišemo konstantno svaki dan i problem je što je ona iz sela i kad je pozovem u grad ona me pita jel mogu da povedem drugaricu,ja sam dobar sa njenom drugaricom al kako ja da kažem njoj "e ne treba mi drugarica,dodji samo ti" i kada dodje samo ona kapiram kafica,filmovi,šetanje al kako konkretno da je pitam za vezu neki saveti?

Neš jebbati odmah da ti kažem. Nikad kad se nadaš neš jebbati. Batali to, neće ona sa tobom ništa, napij se, pusti Ipčeta Ahmedovskog i od sutra teraj dalje.

Neka dodje i drugarica, a ti zovi mene.... Prosto....

treba sama da zapuca iz sela u grad da se nađe s polupoznatim tipom, ako ste se uopšte ikada i videli uživo. kako uopšte dolazi i kako se vraća, da li mora da juri bus ili ima auto
s obzirom da ćeš odmah da je spopadneš pitanjem o vezi možda se zato i izvlači
možda da je malo iskuliraš pa ako te ona potraži

Back