- Poruka
- 4.065
Овако,раније нисам проводио нешто много времена у теретани.
Раније сам тренирао атлетику па сам је имао само мало у склопу тренинга.
Сада сам више посвећен раду у теретани,тренирам 5 пута недељно у теретани,наравно све мишићне групе,руке,ноге,леђа,рамена,груди.
Моје питање је да ли теретана НЕГАТИВНО утиче на раст,висину?Сигурно су биле овакве теме,али ја их нисам читао,па молим за разумевање ако може!
Ја искрено не верујем да теретана и рад са теговима негативно утиче на раст.
И сада ми треба аргументован одговор,најбоље од образованог и активног форумаша са искуством који добро познаје материју о којој причамо!
Значи аргументован одговор ако теретана негативно утиче на раст или обрнуто!
На пример,дечко од лупам и ја 16 или 17 година проводи време у теретани и да ли ће то негативно утицати на његов раст,висину?
Хвала унапред!
Раније сам тренирао атлетику па сам је имао само мало у склопу тренинга.
Сада сам више посвећен раду у теретани,тренирам 5 пута недељно у теретани,наравно све мишићне групе,руке,ноге,леђа,рамена,груди.
Моје питање је да ли теретана НЕГАТИВНО утиче на раст,висину?Сигурно су биле овакве теме,али ја их нисам читао,па молим за разумевање ако може!
Ја искрено не верујем да теретана и рад са теговима негативно утиче на раст.
И сада ми треба аргументован одговор,најбоље од образованог и активног форумаша са искуством који добро познаје материју о којој причамо!
Значи аргументован одговор ако теретана негативно утиче на раст или обрнуто!
На пример,дечко од лупам и ја 16 или 17 година проводи време у теретани и да ли ће то негативно утицати на његов раст,висину?
Хвала унапред!