imam patolosku potrebu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Luciferko:
Nase devojke su u fazonu,
mozes da budes super momak, pazljiv, dzentlmen, fin , duhovit dobar u krevetu ako vide da mogu da te zajebavaju nista od toga ti ne vredi. Najvise vole da ispadnu ribe, da podjebavaju, da ponize coveka. Moze da bude vrh decko. Ali ako mu na celu pise da mogu da ga ponizavaju podjebavaju i gaze to ce i da rade.

e ja bi strasno voleo da jednu povredim psihicki tako da pozeli da se ubije
1. Odakle tebi ideja da si ti fin, pazljiv, džentlmen....?! Rekla ti mama....e pa i moja mama misli da sam ja pitomo stvorenje.... Zamisli, mame lažu!!!!
2. To šta i koliko vole ribe....moći ćeš da tvrdiš tek kad se budeš jedno 2, 3 puta ljudski zaljubio (i bio u vezi sa tom osobom).....kad te budu isto toliko ili ako imaš sreće manje puta, povredili, prevarili....žednog preveli preko vode...itd.,itd.
3. Prestani da kukumavčiš, više. Niko ne voli njanjave ljude. Preduzmi nešto. Bavi se sportom...upiši časove plesa....idi na pecanje....nađi neki izvor zadovoljstva.... I čim ti budeš smireniji i zadovoljniji...i devojke će to početi da primećuju....jer žene vole samouverene i smirene muškarce....
4. Poslednju rečenicu....neću ni da komentarišem.... :evil:

Luciferko:
mozes da budes super momak, pazljiv, dzentlmen, fin , duhovit dobar u krevetu ako vide da mogu da te zajebavaju nista od toga ti ne vredi. Najvise vole da ispadnu ribe, da podjebavaju, da ponize coveka. Moze da bude vrh decko. Ali ako mu na celu pise da mogu da ga ponizavaju podjebavaju i gaze to ce i da rade.

Sad ozbiljno... ti mi licis na slucaj deteta maltretiranog u detinjstvu od nekog u porodici... oca ili dede... brata... muske licnosti... :| (Hocu da kazem da mislim da si ti zaista ozbiljno mislio ono sto si napisao u prvom postu, bar donekle)
Sad neozbiljno... Sto te panika hvata... nece biti Treceg svjetskog rata...:-D

... na zahebavanje se mogu naloziti samo bolesne devojke... vecina devojaka vise voli muskarca koji vremenom postaje sve bolji i bolji... :wink:

Luciferko:

Kuku Luciferko...Neka te bas zajebala a?

Ma njemu samo treba neshto da kresne i odma ce mu sve zene opet biti svetice i andjelchici.
Ajde bre 4umashice shto ste takve,ima i medj vama sigurno velikih Zagora,uchinite drugu 4umashu i nama ostalim 4umashima da chovek vishe ne smara ovakvim temama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back