rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Obzirom na inteligenciju dotichnog, totalno je bezazlen, bez obzira na shtrokav um.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Odakle tebi ideja da si ti fin, pazljiv, džentlmen....?! Rekla ti mama....e pa i moja mama misli da sam ja pitomo stvorenje.... Zamisli, mame lažu!!!!Luciferko:Nase devojke su u fazonu,
mozes da budes super momak, pazljiv, dzentlmen, fin , duhovit dobar u krevetu ako vide da mogu da te zajebavaju nista od toga ti ne vredi. Najvise vole da ispadnu ribe, da podjebavaju, da ponize coveka. Moze da bude vrh decko. Ali ako mu na celu pise da mogu da ga ponizavaju podjebavaju i gaze to ce i da rade.
e ja bi strasno voleo da jednu povredim psihicki tako da pozeli da se ubije
Sad ozbiljno... ti mi licis na slucaj deteta maltretiranog u detinjstvu od nekog u porodici... oca ili dede... brata... muske licnosti... :| (Hocu da kazem da mislim da si ti zaista ozbiljno mislio ono sto si napisao u prvom postu, bar donekle)Luciferko:Nase devojke su u fazonu,
mozes da budes super momak, pazljiv, dzentlmen, fin , duhovit dobar u krevetu ako vide da mogu da te zajebavaju nista od toga ti ne vredi. Najvise vole da ispadnu ribe, da podjebavaju, da ponize coveka. Moze da bude vrh decko. Ali ako mu na celu pise da mogu da ga ponizavaju podjebavaju i gaze to ce i da rade.
A tebi milo....ne moraš da trošiš reči....nego lepo sačekaš....i ja napišem sve što ti misliš... zar ne?!!!Hard as a rock:Samo sam čekao kada ćeš da ga okrpiš!![]()
Ju! Šta ti je danas?! Ako ne pobegnem na vreme....još ćeš me i zaprositi! Ili što kaže Balašević "Uzeću je pa da samo bluzu ima."Hard as a rock:Tako je Pilence moje!Volem te i brez tortu i brez fizikaliju... :-D
E pa ja sam laka čobanica..... Sa sobom uvek vodim jednog ovna.... Liči pomalo na tebe...rastamann:Oduvek sam mislio da su ljudi koji citiraju Balashevica teshki chobani![]()
![]()
![]()
Vidim...porasli ti i rogići....đavolasti....Hard as a rock:Aaa...Ma, ne brini... danas sam baš vragolast!
![]()
![]()
ludopileglodjekosku:E pa ja sam laka čobanica..... Sa sobom uvek vodim jednog ovna.... Liči pomalo na tebe...Ima isti pitomi pogled kao ti... Ali mu je ime Čeda....
Ti ovde malko repuješ...a firma jadna...bedna...ti mi se malko...šlepuješ...teška barabo jedna... Kući begaj....ranije legaj prika moj....itd.,itd. Ovo je prva pesma koju je moj mlađi brat naučio napamet....kao klinac.. Sentimentalna vrednost....Jandrla:Postavljen svima u inat,
Pravi chovek za kombinat
Desi rasto sha se radi?
Šta ću! Palim se na autoritativne tipove!rastamann:Nemoj mene u sexualne fantazije 'leba ti...
Hranio si je lazanjama...vasceli dan....a ona ipak uteče... Eeee...možda je trebalo da promeniš jelovnik....Corto Malteze:od mene jedna pobegla u Lazu, a bash sam bio fin prema njoj![]()
ludopileglodjekosku:Hranio si je lazanjama...vasceli dan....a ona ipak uteče... Eeee...možda je trebalo da promeniš jelovnik....
Kuku Luciferko...Neka te bas zajebala a?Luciferko:Nase devojke su u fazonu,
E naš'o si kome da daješ takve savete!!! Samo mu ti daj inspiraciju....posle će da izađe u Crnoj hronici "Maloletni N.N. tukao devojku do smrti"...Kad_LupimLupim:Mogu da te zajebavaju samo ako im dozvoljavas.
A sto se tiche te, konkretne... sto je ne bi odma povredio fizichki, da ostane ubivena? Mislim, cemu razvlachanje i gubljenje vremena.