Imam ozbiljan problem!

Imam 55 godina, i veliki problem od pre dve nedelje sa uvecanim libidom...Sem toga sto sam bez partnera par godina...do sada nisam imala te vrste problema...Ozbiljna sam zena i ne mogu ni sa kim o tome da pricam.Potpnuo sam blokirana i imam velike bolove. Da li neko ima slicne probleme da mi da savet sta da radim...?:dasuh:

dakle ja kao dugogodisnji zavisnik od foruma zahtevam od svojih dilera malo kvalitetnije stvari i vise truda;)
da se ne lazemo nemam gde da odem i kasno je da se lecim,i svaki put kad probam opet se ovde vratim al ono hocu bar nesto zanimljivije,
hvala i :lakunoc: ;)

Imam 55 godina, i veliki problem od pre dve nedelje sa uvecanim libidom...Sem toga sto sam bez partnera par godina...do sada nisam imala te vrste problema...Ozbiljna sam zena i ne mogu ni sa kim o tome da pricam.Potpnuo sam blokirana i imam velike bolove. Da li neko ima slicne probleme da mi da savet sta da radim...?:dash:

Mene Kicma Boli :rumenko: Znaci samo misionar ? :zper: :lol: uhh nezgodna bol :aha:

Imam 55 godina, i veliki problem od pre dve nedelje sa uvecanim libidom...Sem toga sto sam bez partnera par godina...do sada nisam imala te vrste problema...Ozbiljna sam zena i ne mogu ni sa kim o tome da pricam.Potpnuo sam blokirana i imam velike bolove. Da li neko ima slicne probleme da mi da savet sta da radim...?:dash:

Mozda ti je neko ubacio zensku viagru u casu pica. Budi na dobrom ostojanju od muskaraca narednih dana inace rizikujes mnogo toga:think:

pa znaš kako
ja imam skoro trideset pa nisam do sada
ako ja mogu bez što ti ne bi mogla
vi žene u godinama samo se nešto žalite :roll:

Samo dobar Pastuv ti moze pomoci..:lol:
Ima ih i ovde..pre ili kasnije ponude ce ti stici u pp..ako nije vec prenatrpan.:hahaha:

Back