Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
suCke presude i rechune uredno chuvam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde kad ona obrise njegove slike, i skine ga sa liste prijatelja...nego kad posalje poruku meni da ga uklonim i ja, kao njena prijateljica...sta reci...a zena doktor nauka![]()
doktorat ne znaci da si dobar covek vec samo da si rodjen za skolu i ucenje
znam, ali sam ocekivala vise od nekog ko je toliko ulozio u sebe i svoj um, ne neko decije, nedoraslo ponasanje...tako na sitnicama se iznenadim za ljude oko sebe, za koje sam bila ubedjena da ih poznajem
ljude oko sebe poznajes tek kad se posteno posvadjas sa njima ili se, sa oprostenjem, pohebes. ako nisi ni jedno ni drugo neces ih znati.
ne znam, nemam pravila tu.....
nesto cuvam uvek
- - - - - - - - - -
hm.......za ovo prvo se slazem, a za jebbanje i ne bas.......
Čuvate li sms poruke,mejlove,slike itd..i nakon raskida ili brišete sve ?
na isto mu skoro dodjes, svadja je nesto sto dolazi emotivno iz duse pa kad se posvadjas najteze je ostati korektan i reci sebi pogresio sam preterao sam idemo dalje i kako se odvija tok pose svadje vidis dal se poznajete ili ne...tako i osle hebanja tek tad uponas nekima pravo lice![]()
ima kad si s nekim u kres semi dve godine ali te i ne zanima njegovo lice, vec nesto drugo
seks nije nacin da se neko upozna kao osoba...
za svadju se slazem
Čuvate li sms poruke,mejlove,slike itd..i nakon raskida ili brišete sve ?
Brisem, sta ce mi to. Mada zalim samo zbog jedne osobe, sve bih dala da mogu vratiti skajp cet![]()
pa postoji Copy opcija Ctrl+C - sacuvas![]()
Samo fazon je sto nikada ne znas ko je iza nicka - cuvam po neke dobre Sex chatoveda se podsetim
..i tako
![]()
E pa u naletu bijesa sam izbrisala 40-ak hiljada poruka i sad mi je toliko zao zbog toga, volim tu osobu i sada, dve godine kasnije. Nisam znala to
Ne podsjecaj me, bilo je tu divnih stvari... pa i sex cetova![]()
Ih koliko poruka nisam ni sacuvao ..hahaneke nebi smeo javno da pokazem koliko su perverzne i Dirty
![]()
Ah, da razumem tea sad nissta ?
![]()