Imam napismeno...

znam, ali sam ocekivala vise od nekog ko je toliko ulozio u sebe i svoj um, ne neko decije, nedoraslo ponasanje...tako na sitnicama se iznenadim za ljude oko sebe, za koje sam bila ubedjena da ih poznajem

ljude oko sebe poznajes tek kad se posteno posvadjas sa njima ili se, sa oprostenjem, pohebes. ako nisi ni jedno ni drugo neces ih znati.

ne znam, nemam pravila tu.....
nesto cuvam uvek

- - - - - - - - - -

hm.......za ovo prvo se slazem, a za jebbanje i ne bas.......

na isto mu skoro dodjes, svadja je nesto sto dolazi emotivno iz duse pa kad se posvadjas najteze je ostati korektan i reci sebi pogresio sam preterao sam idemo dalje i kako se odvija tok pose svadje vidis dal se poznajete ili ne...tako i osle hebanja tek tad uponas nekima pravo lice ;)

na isto mu skoro dodjes, svadja je nesto sto dolazi emotivno iz duse pa kad se posvadjas najteze je ostati korektan i reci sebi pogresio sam preterao sam idemo dalje i kako se odvija tok pose svadje vidis dal se poznajete ili ne...tako i osle hebanja tek tad uponas nekima pravo lice ;)

ima kad si s nekim u kres semi dve godine ali te i ne zanima njegovo lice, vec nesto drugo;)

seks nije nacin da se neko upozna kao osoba...

za svadju se slazem

Evo da i ja odgovorim na temu.
Imam poneku sliku u albumu i to je sve.
Stoje tu i oslikavaju taj deo mog života,tadašnje ljubavi.
Poruke i mejlove ne čuvam.

Na temu me inspirisala poznanica koja čuva sve!
Ajd što ima sve poruke i slike,nego čuva i papiriće od čokolade koju su zajedno jeli..i kutije od cigareta(prazne) ..itd :eek:
Meni to mnoooogo cudno i to sam joj rekla.
Da je klinka,razumela bih,nego ima 34god!!!!!!!!!!

[21:52:27] stikla12: stegla sam dusek na krevetu
[21:53:01] Black_Stud: toooo i stisnula usne  mmmmmmm
[21:53:36] Black_Stud: ya te tucam u guzu ti se nabadas  jel tako ?  
[21:53:49] stikla12: daaa
[21:53:51] stikla12: osecam ga celog
[21:54:01] stikla12: i kad god ga gurnes ja pustim glas
[21:54:01] stikla12: a a a
[21:54:18] Black_Stud: zelis me dublje da te prepolovim  kitom uhhhh  oseti kako pulsiram  pun je erekcije ahhhh
[21:54:40] Black_Stud: da ocu da stenjes od uzitka da ajde
[21:54:56] stikla12: ah ah ah
[21:55:00] stikla12: jebi me tom tvrdom kurcinom
[21:55:50] Black_Stud: uhh yenbem te n vadim  jaja te lupaju po guzi dok ti zabijam veluku kurrcinu arghhh
[21:56:12] stikla12: povuci me za kosu dok me nabijas
[21:56:27] Black_Stud: grabim tvoje sise  mekane i i stiskam i ***** te ohhhhhhh
[21:56:54] stikla12: tucaj me jako

Cuvam :rumenko:

Back