Imam napismeno...

Čuvate li sms poruke,mejlove,slike itd..i nakon raskida ili brišete sve ?

al se ova usukala :confused:

a da recem nesto i na temu
pa cuvala i udala i muz ljubomoran i sve oslo u smece
danas se njemu jbe za mene i mogu cuvam sta ocu al sad kasno, nema vise...
od kako se udadoh ne imadoh nikakvih veza pa nemam sta ni da sacuvam za ubuduce :(

mozda tek poneki prijateljski mejlic i to je sve :(

nije da brizljivo cuvam, ali mejlove i ovako retko brisem osim ako nisu promotivni, reklame, dnevne objave sa sajtova itd...najsmesnije mi je kad neko raskine pa onda demonstrativno pobrisu sve albume i slike sa fb, i dramaticno prekinu prijateljstvo, sto je u danasnje vreme izgleda nesto najgore sto covek moze da ti ucini :lol:

nije da brizljivo cuvam, ali mejlove i ovako retko brisem osim ako nisu promotivni, reklame, dnevne objave sa sajtova itd...najsmesnije mi je kad neko raskine pa onda demonstrativno pobrisu sve albume i slike sa fb, i dramaticno prekinu prijateljstvo, sto je u danasnje vreme izgleda nesto najgore sto covek moze da ti ucini :lol:

Ajde kad ona obrise njegove slike, i skine ga sa liste prijatelja...nego kad posalje poruku meni da ga uklonim i ja, kao njena prijateljica...sta reci...a zena doktor nauka :confused:

Ajde kad ona obrise njegove slike, i skine ga sa liste prijatelja...nego kad posalje poruku meni da ga uklonim i ja, kao njena prijateljica...sta reci...a zena doktor nauka :confused:
pa izgleda ako obrises dokaze sa fb (!) da je neko postojao, znaci da se to nikad nije ni dogodilo valjda :lol: i naravno prijateljstvo se stvara ili prekida dodavanjem/brisanjem iz liste prijatelja i nikako drugacije :sad2:

Back