Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kako je to divno kada ljubav i drugarstvo cvetaju ko maslachak na livadi! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ajd malo detaljnije to.na 250 g kesten pirea,koji se eno skocanjio u zamrzivacu koliko putera i koliko secera.samo nemoj odokativno,ljubim te
Kako spremiti kesten rolat za moju drugaricu Pipi:
- Kupiti kilo kestena (može i onaj mađarski, u paklicama), pomešati ga sa puterom, prah-šećerom i rumom, pa oblikovati u rolat. Preliti glazurom od čokolade i dekorisati slatkom pavlakom i mrvicama crne i bele čokolade.
Tajanstveni začin: sve vreme misliti na Pipin osmeh i plave oke. Onda se rolat sam pravi, i nekako tada najbolje uspe.
Služiti uz kafu, vino, neki koktelčić... i puno dobre priče.
Rolat traje sat ili dva, zavisno od količine prisutnih drugarica.
Za Pipi magnifique!
![]()
joj!
ja mislila neka hejterska tema, kakve sam vidjala po forumima!
kad ono...Pipi! Ura Pipi! Ura, ura ura!
Ja spremam super kasice od svega i svacega...ostaci su sjajni, svaka iz ekipe moze da lizne, delimo na ravne casti!
![]()
pih... i nije neko prolazno vreme...
isto se može meriti i u minutima kada se zanemari osećaj za stid i sram i briga za kg.![]()
Kakvi minuti! Lichno sam svedok situacije kada je rolat nestao pre nego shto je i posluzzen gostima!![]()
Ovaj ima životom da branim.![]()
Samo dadragu mi drugaricu Pipi
, jes da nisam drugarica al sam uvek dobar drug
...i u dobru i u zlu
pozdrav ostalim drugaricama
sto volim kada nam Pipi dodje, gde bese pre par dana, mozda bi bili lepsi na pfm-u![]()