Imam mozak...al ne mislim...je l vas moze zadovoljiti samo materijalno?

Jeste li ikada pozeleli da vam je muz ili svekar milijunas i da stalno prosirujete spisak nekretnina, egzoticnih destinacija koje treba posetiti ili deo za cipele u garderobi?:rumenko: Je l mozete zamisliti svoj zivot da npr. ostanete s vremena na vreme trudni, podizete tu decu uz pomoc roditelja i prijatelja i potplacenih doktora, korumpiranih profesora, visokoobrazovanih bejbisiterki..i to vam je sav posao, nataknete roza naocale i lagano? Nema veze i ako se kurrva, bitna je materijalna osnova, ono frustracije i sve lose isprojektujete na druge, narocito na one koji se bore da prezive a imaju duha i ljubavi? Ili je u vama ostao trun ljudskosti? Da li je uopste moguce spojiti parazitizam sa bilo kojom vrlinom?:rumenko:

Ono, nije da bas sve ima neke veze al vidim da je ovih dana jako uspesno na forumu pa hocu i ja da budem popularan:rumenko:
:malav:

Znaš kako, ne bih se bunila da dragi leži na milionima, ali, avaj.. Bila mi je dovoljna ljubav. Ne vidim da nam nešto fali.
Nekad se ima, nekad ne.. Ljubav je tu. I dovoljna je. :)

Znaš kako, ne bih se bunila da dragi leži na milionima, ali, avaj.. Bila mi je dovoljna ljubav. Ne vidim da nam nešto fali.
Nekad se ima, nekad ne.. Ljubav je tu. I dovoljna je. :)
Ljubav ti je kao solarna energija, stalno trazi sunce i namestanje kako bi se obnavljala. Kada naidje pet oblacnih dana, bez opipljivog fosilnog goriva poput novca nema zivota :malav:

Back