opalicu ja tebe, ima da se pusis
ja budale, ti ozbiljno shvatio...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opalicu ja tebe, ima da se pusis
ja budale, ti ozbiljno shvatio...![]()
a ne mogu je ostvarit...a to je da budem zena, koja ce uzivat u sexu i penisu...i necu se operisati jer to nije to, a i nisam travestit...a jedino sto zavidim zenama je uzivanje koje imaju tokom sexa....i zato volim da ih karam, da bi one uzivale, da ih gledam kada se zarumene, kada im se oci cakle..da ih slusam kako uzdisu, stenju i vriste...
a ne mogu je ostvarit...a to je da budem zena, koja ce uzivat u sexu i penisu...i necu se operisati jer to nije to, a i nisam travestit...a jedino sto zavidim zenama je uzivanje koje imaju tokom sexa....i zato volim da ih karam, da bi one uzivale, da ih gledam kada se zarumene, kada im se oci cakle..da ih slusam kako uzdisu, stenju i vriste...
e konacno nesto suvislo da kazes![]()
![]()
pa ti se ebi u cmar pa ces mozda i da provristis.....jos ako imas suljeve....
![]()
zaboravio sam da kazem, da bih voleo i da rodim ( sve sto ide zajedno sa - biti zena )
e nije tebi lako dragi brajane
a ja bih da budem 5 minuta musko i da vidim u cemu je fora s tim fudbalom..al znam da mi od 5 minuta ne bi vise trebalo![]()
pozelala bi duze...cisto zbog osecaja superiornosti
Pu! Prvi!
P.S. Pa normalno brate... Da nije tako, bio bi bolestan
P.P.S. Znam tachno na shta mislish. I ja sam zilion puta pozelo, da sam zensko.
P.P.P.S. E, i samo da dodam, one imaju shest puta veci spektar mogucnosti...
P.P.P.P.P.P.P.P.P.P.P.P.P.S ...............................
![]()
Bas tako, to me strasno nervira.
probao sam vec to, sa dildom....i nemam suljeve kao ti
eee ponekad stvarno ke.njas ko malo dete....ebote....odustajem stvarno....![]()
ma koji bre osecaj superiornosti, to se vama cini, u takvim ste jezivim zabludama da me stra`![]()
![]()
ti bi uzivao u penisu a,pa nemoras da budes zena da bi uzivao u penisu
eo preporucit cu ti ja par ljudi koji ce ti rado ispuniti svaku zelju
![]()