- Poruka
- 43.398
Da li ljubav od čvrstog tradicionaliste moze napraviti normalnog cojeka mekog srca ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takav i jeste vec to.Da li ljubav od čvrstog tradicionaliste moze napraviti normalnog cojeka mekog srca ?
Da li ljubav od čvrstog tradicionaliste moze napraviti normalnog cojeka mekog srca ?
A to.Ima ih odje na forumu ko kiše
Objasni pojam cvrsti tradicionalista i normalan covek.Da li ljubav od čvrstog tradicionaliste moze napraviti normalnog cojeka mekog srca ?
I ja imam pitanje za suprotni pol,sta vam znaci ono "dobar je on"kada izmedju sebe pricate o nama?Da li ljubav od čvrstog tradicionaliste moze napraviti normalnog cojeka mekog srca ?
Takav je ili Beta ili nema svoje Ja. Ako nije nijedno od ova dva onda je tu nešto još gore po sredi.Normalan muškarac je onaj kojeg možeš oblikovati i skrojiti po mjeri za sebe.![]()
Ma jok, intelektualac. Ipak mora od nečega da se živi!Takav je ili Beta ili nema svoje Ja. Ako nije nijedno od ova dva onda je tu nešto još gore po sredi.
pusti zene i zenska posla ce svakim muskarac reciTvrdi tradicionalista je onaj koji nikada ne mijenja svoje stavove,svoje ponašanje, način života i tradiciju svoje porodice, makar da su odavno prevaziđeni i ocijenjeni negativno. Od njega se može čuti sljedeće: Pusti žene, ženska posla, ja ću tebi da pokažem, tvoje je da, ni riječi više, pazi na djecu, dodaj mi čarape, moja majka je ovo, moj je otac ono, djed mi je rekao, slušaj šta ti kažem, ti da nešto znaš, ne bi bila žensko, moja kuća, moja zemlja, moj auto...
to je sve, samo ne normalan muskarac.Normalan muškarac je onaj kojeg možeš oblikovati i skrojiti po mjeri za sebe.![]()
Tvrdi tradicionalista je onaj koji nikada ne mijenja svoje stavove,svoje ponašanje, način života i tradiciju svoje porodice, makar da su odavno prevaziđeni i ocijenjeni negativno. Od njega se može čuti sljedeće: Pusti žene, ženska posla, ja ću tebi da pokažem, tvoje je da, ni riječi više, pazi na djecu, dodaj mi čarape, moja majka je ovo, moj je otac ono, djed mi je rekao, slušaj šta ti kažem, ti da nešto znaš, ne bi bila žensko, moja kuća, moja zemlja, moj auto...
Normalan muškarac je onaj kojeg možeš oblikovati i skrojiti po mjeri za sebe.![]()
Pun je svijet takvih
Ne znam, meni je jedna rekla utjesno da ne brinem, da i labavi moze da zabavi.Da li ljubav od čvrstog tradicionaliste moze napraviti normalnog cojeka mekog srca ?
Sta je cvrst tradicionalista? Ne razumem
Tvrdi tradicionalista je onaj koji nikada ne mijenja svoje stavove,svoje ponašanje, način života i tradiciju svoje porodice, makar da su odavno prevaziđeni i ocijenjeni negativno. Od njega se može čuti sljedeće: Pusti žene, ženska posla, ja ću tebi da pokažem, tvoje je da, ni riječi više, pazi na djecu, dodaj mi čarape, moja majka je ovo, moj je otac ono, djed mi je rekao, slušaj šta ti kažem, ti da nešto znaš, ne bi bila žensko, moja kuća, moja zemlja, moj auto...
Normalan muškarac je onaj kojeg možeš oblikovati i skrojiti po mjeri za sebe.![]()
Ima ih odje na forumu ko kiše