Imam jedno pitanje za Vas?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Marko45

Početnik
Poruka
1
Da li djevojka koja joj je redovna ( svaki put oko 23, 24 u mjesecu dobije ) da li se menja to sa obzirom na to da februar ima 28 dana, da li ce se ta granica pometiti na ( npr da dobije 25, 26 ) ili sve to ostaje i uvek tako dobija ? :)
Na ovo pitanje je najbolje devojke da odgovore, ali ako zna neki momak nije problem :)

Da li djevojka koja joj je redovna ( svaki put oko 23, 24 u mjesecu dobije ) da li se menja to sa obzirom na to da februar ima 28 dana, da li ce se ta granica pometiti na ( npr da dobije 25, 26 ) ili sve to ostaje i uvek tako dobija ? :)
Na ovo pitanje je najbolje devojke da odgovore, ali ako zna neki momak nije problem :)

Naravno da se menja. Nije isto kada brojis od 1 do 23 i kada brojis od 28 pa dodas 2 dana do 30.Imate problem?

Redovna menstruacija je uobičajeno na svakih 28 do 29 dana, s tim da taj razmak može biti različit i kretati se od 21 do 35 dana. Znaci nema veze sa kalendarom koji svakodnevno koristimo nego sa brojem dana koji prodje izmedju pocetka 2 menstruacije.

Nema veze broj dana u mesecu, vec koliko dana njoj traje ciklus. Prvi dan ciklusa je prvi dan krvarenja. U jednom kalendarskom mesecu zena moze i dva puta da dobije menstruaciju. Ciklusi obicno idu na 26, 28 do 30 dana. Ja recmo imam ciklus od 26 dana. U januaru sam dobila 16, u februaru 11, u martu 8 (kao sat na svaki dvadeset seti dan). Je l' ti sad jasnije?

Au brate koliko godina vi imate i u koje skole idete i sta vas tamo uce :roll:

Mogu da se manjaju i da kasne zavisno cak i od doba godine. To znaci da je za cudo ciklus podesen ciklusu godine , ne bas u kalendarskom smislu, vec pre svega u sezonskom. Znaci to sto je 28 prestupan, mozda kalendar nije tacan. Eto mozes cak i vreme da meris po njenoj menstruaciji. Nekada davno bile su sezone parenja, takodje zbog ciscenja ogranizma i td.. E sada prestupni dan, ili godina nemaju veze dva dana vise manje sa time. A ako zelis da joj to pratis, ili nesto kasni, najbolje je kod doce, a ako je dan dva u pitanju, to bi ona sama mogla da zna da li ima takvu naviku, da li ima veze bas to sto je februar, pa mozda malo zima, prelazni periodi i td... A, mogao sam ginekolog da budem zar ne? Neka hvala..smucila bi mi se pikana do kraja.

Dolazis na forum u pravi cas,bas kad ti je devojka zatrudnela
Ghelyon.gif

Tema jos nije lock ?

Ne mozes tako da gledas...

28 dana... pa neki ima 30,31 ili 28,29 dana..kao februar.

Neke zene bas dobijaju u dan, ali vecin ne....

Dan-dva pre ili kasnije je normalno :)

Ako imas neki stres, ili post-stresni period, moze da se poremeti.. itd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back