Имам 23 а невин сам...

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Хахахахахаха. Занимљива једна песма којој се сви смеју док не дођу стварно до 23. и кажу "у јбт, ја сам још увек невин"

Елем, велики је терет и притисак на мушкарце и момке од стране других момака да што пре имају однос, дс што пре скину мрак... То је ваљда нека граница "где престајеш бити дете и почињеш бити човек"...

Чак те сви озбиљније гледају и схватају након што "скинеш мрак", као да је то неко доказивање мушкости - што раније то сам зрелији и већи мушкарац.

А нама који још нисмо прчли је то већином велика срамота и то признати је јако тешко. Ево ја признајем. Имам 19 а невин сам. Изгубићу невиност са девојком која ни се буде допала довољно, тако сам одлучио као млађи, јер имам своје преференције.

Е ово је тема о нама. Ајде јунаци, најлакше је иза тастатуре лагати и дичити се. Признајте ако смете ;)

Имам 19 а невин сам. Изгубићу невиност са девојком која ни се буде допала довољно, тако сам одлучио као млађи, јер имам своје преференције.
Svaka čast

Nije ništa blam. Ja sa tek 29, doduše nisam nikakav frajer pa sam jedva i našao prvu devojku. Kad sam ja... svako će ;)

Puno sreće i bez brige

Svaka čast

Nije ništa blam. Ja sa tek 29, doduše nisam nikakav frajer pa sam jedva i našao prvu devojku. Kad sam ja... svako će ;)

Puno sreće i bez brige
Брате мени стварно исто није блам (ваљда јер још нисам умочио) ал реално увек ће они који су раније са висине да гледају нас "рају" који још нисмо док они јесу. И ств, као да је питање мушкости, тако се сви понекад осећају

Што ти кажеш "кад сам ја свако ће". Свака крпа нађе своју закрпу хвала Богу и јако ретко ко остане за живота невин, мада, шта знам, можда и грешим

Пример једног мог члана породице је да је "тек са 21", а био највећи "јбач" у граду, нема коју није (што ја наравно не подржавам), имао би по 6 7 девојака у истом тренутку, ал је добар контраст за тему.

Ne vidim poentu ako pocnemo drkati sa 15 na razne ribe,da onda cekamo da to bude iz ljubavi
Заправо имаш право брате. Ал ја нисам хтео тј нисам ни могао имати однос са 2 девојке које ми се једноставно нису свиђале. Није то било моје неко убеђење само, него није хтео да се дигне довољно такође.

Back