Imali su pravo

Vasa majka,baba,otac,deda svi oni su vam nesto govorili dok ste bili mladji.Davali su vam savete i pricali o zivotu a to vam se tada cinilo kao netacno medjutim kako je vreme proslo sada ste konstatovali da su imali pravo.Sta je to za sta bi im sada rekli e bio si u pravu :)

Cesto kazem mami da je bila u pravu... stavise skidam joj kapu... kako je mudro odigrala i kanalisala nase pubertete... mozda je imala i srece... ali je ulozila i puno zivaca i truda...
Tata i ne toliko... ali imao je i on ulogu i dobro je odigrao...

Vasa majka,baba,otac,deda svi oni su vam nesto govorili dok ste bili mladji.Davali su vam savete i pricali o zivotu a to vam se tada cinilo kao netacno medjutim kako je vreme proslo sada ste konstatovali da su imali pravo.Sta je to za sta bi im sada rekli e bio si u pravu :)

Jesu bili u pravu. Za mnoge stvari. Za neke bas i nisu jer svako vreme ima svoje teskoce i olaksice.

Samo oko emigracije...ali da se tj da me nisu zahebali pa se vratili neposredno pre mog rođenja u Srbiju ne bi bilo ni potrebe za priču o tome...tako da smo kvit na neki način...pa im neću javno priznati :)

Што смо старији више пута меримо пре него што пресечемо. И имамо више мудрости али и више страхова. Тако да је боље да се кајем што их нисам слушала него да се кајем што нисам урадила оно што ипак јесам.

• Podržavam
Reactions: DUH
"Sine moj dobri sine,
Otac ti nije Sveti Duh
Ni drvodelja sa livanjskih puta...
Sine moj dobri sine,
Ti si samo plod dve neme zudnje
I jednog besvesnog minuta!"

Sada bi rekao mom pokojnom ocu: "Tata, bio si u pravu!":aha2:

• Haha
Reactions: DUH

Back