Imala bi jednu lepu temu

Ja imam 4 parka u neposrednoj blizini i još dva koja su mi bliža nego tebi Ušće
A imam i terasu i lepo travnato dvorište sa cvećem
Sve to u zgradi u krugu dvojke
Uostalom -znaš gde živim
Tako da-ovde će me i saraniti!
Kakvi Banovci-kakvi bakrači-kakvi zidovi u novogradnji gde ko da ti komšije žive u sobi i plafon gde malo viši ljudi moraju da se saginju
A da ne govorim što nikad nisam imala problema sa komšijama
Nisi ti živeo kod nas u Turskoj pa da vidiš zašto nikad ne bih mrdnula odavde

Pa bilo bi lepo kad bi svi ljudi na svetu mogli da si kupe salonac u zgradi tipa rane secesije, ali jedva skrpe za kredit za stan u Jerkovicu i nadaju se da nece ostati bez posla. Inace mi je pradeda rodjen u Uzicu, a deda u Kajmakcalanskoj iznad Djerma, pa se onda odselio na Neimar preko puta veterinarskog, pa onda u Visegradsku, pa umreo u Cingrijinoj. Tako da znam dobro te turske krajeve.:klap: A onda, jednog dana predjoh Savu, i od tada nista nije bilo isto...:sad2::hahaha:

Nema šanse ljudi da se složimo...nema smisla da se pred gostom svađamo :D uostalom:

I kao što kolega reče:

Ma niko se ne svadja, sala, sega...a i gosca je prezivela.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Navike su vrlo jake... cudo zivo.

Mada, postoje i ljudi koji se ne vezuju toliko za samo mesto zivljenja.

Sto se mene tice, na bih se pomerao uopste :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nemo' pravis autogol. Deo Zemunaca su Beogradjani a deo Beogradjana su Zemunci... nije to tako jasna podela. Barem, centar jednog i drugog... novija naselja su druga prica.

Ama znam nego se salim. Al ne bi ja preko reke, ako ne mora. Imao sam kratku avanturu sa Banovim brdom, ali raskinuli smo.:mrgreen:

Pa bilo bi lepo kad bi svi ljudi na svetu mogli da si kupe salonac u zgradi tipa rane secesije, ali jedva skrpe za kredit za stan u Jerkovicu i nadaju se da nece ostati bez posla. Inace mi je pradeda rodjen u Uzicu, a deda u Kajmakcalanskoj iznad Djerma, pa se onda odselio na Neimar preko puta veterinarskog, pa onda u Visegradsku, pa umreo u Cingrijinoj. Tako da znam dobro te turske krajeve.:klap: A onda, jednog dana predjoh Savu, i od tada nista nije bilo isto...:sad2::hahaha:

Ma niko se ne svadja, sala, sega...a i gosca je prezivela.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ama znam nego se salim. Al ne bi ja preko reke, ako ne mora. Imao sam kratku avanturu sa Banovim brdom, ali raskinuli smo.:mrgreen:

Merhaba
Mašala
Aferim
:zag:

Back