Kada to dolazi od tebe,hvala ti, jer je kompliment dobitin takvu karakteristiku od naciste kao sto si ti (i ne dragi moj kosta,nacisti nisu samo Nemci u doba Hitlera i njihovi poltroni po evropskim drzavama,kako ti to zamisljas).
Inace inteligencijo,ti ne umes ni da citas ono sto napisem. Nije se Seselj zazlagao da se privatizacija zavrsi do 2000-te,vec se do te godine bio na stanovistu potpune privatizacije,pa je onda okrenuo plocu. Pocetna cena je samo delic knjigovodstvene cene u mnogim preduzecima, sto je i normalno,jer je Srbija klasican primer za ekonomsku teoriju da knjigovodstvena i stvarna cena nemaju veze sa vezom. (da ti to objasnim sto prostijim recnikom,jer tvoj mozak moze da percipira samo proste izraze). Ali za to bih morao i da ti objasnjavam i Osnove ekonomije.
Promena politike prema Srbiji???? To si citao neke debilne zakljucke nasih nacionalista na osnovu Cimermanovih memoara i tajnih dokumenta CIA-e?

E ti me odusevljavas sve vise i vise

Da ti pojednostavim,jer takvima kao tri treba pricati sto jednostavnije... Ako ti mislis da je Amerika ranije podrzavala da Srbi tretiraju Albance kao gradjane drugog reda,i da je dozvoljavala srpsku vojnu intervenciju u Hrvatskoj i BiH,pa je kasnije promenila misljenje pa to nije dozvoljavala,onda ti jednostavno nemas blage veze sa mozgom....
Nije tema o nacizmu,tako da necu sada o Albancima,jer nije tema o nacizmu,a i nemam vremena. A ti nnisi odgovorio da li ti zaista mislis da, npr. u tvojoj omrazenoj Americi,bi popalili kuce stotinama hiljadama Meksikanaca (od kojih neki imaju,a neki nemaju drzavljanstvo), uzela im televizore i ves masine,i naterali ih da se krecu u kolonama prema granici? Eto ti najbolji dokaz da si i fasista i nacista- Ti bi spalio kucu i proterao bi coveka iz nje ako taj neko ne placa porez i ne odaziva se na vojni poziv?????? Sada ces ti naravno da kazes da ti to nisi rekao. Ali ti branis Tomu i Acu koji su moralno odobravali takvo ponasanje,i ne nalazis za shodno da kritikujes njihov moral zbog toga,tako da je ocigledno tebi spaljivanje kuca normalna krivicna sankcija u pristojnom drustvu.
A i inace,bas bih voleo da nekada budes u mogucnosti da uporedis imovinu Mladjana Dinkica i Tome Nikolica...Rezultati bi za tebe bili iznenadjujuci....
Opet naravno zamenjujes teze, i opet lazes............
Prvo nemoj ti meni pricati o ovoj privatizaciji, kada sam licno bio izlozenn pretnjama da ne ucestvujem u jednoj......Pretnjama porodici, koje sam DOKUMENTOVANO prijavio, ali je naravno prijava zavrsila u nekoj fioci.......
Prica o okretanju ploce je vise nego smesna, jer ako se zalagao za takav model privatizacije, i ako je bio u vlasti, onda se postavlja pitanje zasto se to nije desilo?
Tako da opet lazes.samo mi nije jesan cilj zbog cega to radis, jer su ti lazi vise nego providne.
AKO Albanci ne postuju drzavu u kojoj zive, i AKO pucaju na regularne pripadnike policije i vojske , onda se sa njima drzava moze obracunati SVIM sredstvima.Ako se kriju po kucama, ako koriste logistiku z sela, onda je puno pravo drzave da to spreci......A to sto ti seres nema veze sa zivotom, kao ni sa reakcijom normalne drzave na terorizam koji se provodi na njihovoj teritoriji.......
Dalje,Srbija NIKADA nije ucestvovla ni u kakvoj vojnoj intervenciji protiv bilo koga, a posebno ne protiv BIH ili Hrvatske.......Jer da je kojim slucajem ucestvovala(za sta sam se i ja zalagao u to vreme, a i dan danas mislim da je to bilo mnogo bolje resenje) onda bi danas granice na Balkanu mnogo drugacije izgledale(kao sto i treba da izgledaju).
Vojna intervencija je postojala na Kosovu, sto je puno pravo svake pravne drzave, i naravno da NIJE tretirala Albance gradjanima drugog reda.....Tretirala je TERORISTE, kao vid oruzane pobune, koju nijedna drzava ne bi dozvolila na svojoj teritoriji(posto ser.es o nacinima na koji to drzava radi, seti se kako to radi SAD, u odnosu na pobunjenike iz Teksasa.ili kako to radi V.Britanija u odnosu na Foklandska ostrva).
Takodje, covek koji ne placa porez drzavi, ne postuje zakone ove zemlje i nema drzavljanstvo iste, sasvim sigurno ne moze da ima u vlasnistvu ni plac a ni kucu u njoj.JA je licno nikada ne bih zapalio, ali bi mu bila oduzeta, on zatvoren zbog neplacanja poreza(sto je na zapadu kaznjivo veoma dugom robijom)kuca prodata na licitaciji,da se namiri drzavni dug.....Posle isteka zatvorske kazne, bio bi proteran iz zemlje sa zabranom povratka......Tako rade sve zemlje u svetu, pa sto ne bi i nasa.......
A kretanje u koloni prema granici je POSLEDICA NATO bombardovanja, i naredbe od strane Siptara da se tako uradi.Dokaz za to je gadjana kolona Siptara kada su POMISLILI da se vrate nazad, u svoje kuce......A to sto ti ne znas ni osnovnu razliku izmedju uzroka i posledice, je tvoj problem.
Rezultate poredjenja imovine Nikolica, Vucica i Dinkica sasvim sigurno znam mnogo bolje od tebe, kojem su milion puta ponovili neku laz za koju sada mislis da je istina....
I bas zato sto ZNAM, zato i pisem o tome, a ne napamet kao ti....
Kami bi se u grobu prevrtao kada bi i pomislio da ima tako glupe i ogranicene obozavaoce.