referendum

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
http://slobodnimediji.com/svet/3821...cu-pitaj-gradane-referendumom-da-li-zele-u-eu

molim modove da ne prebacuju temu na politiku, jer zelim drugaciji osvrt na postavljenu temu

drage moje, takav nam je polozaj da smo na medji istoka i zapada
ebuckao bi nas kako ko stigne, a srbija se onako raspadnuta i rascupana bori da ostane na nogama
znaci, stize pritisak i sa istoka - mora glas naroda
da li ste za eu?
da li ste za nato?

sta mislite kakva ce da bude odluka vecine?

ja sam protiv eu, protiv nato-a - ne moze neko ko nam je decu do juce ubijao bombama, a danas ubija posledicama tog zracenja da bude prijatelj
niti je prijatelj neko ko te sili da mu priznas da ti je prijatelj

po mojoj proceni takva ce da bude odluka vecine
e sad, ako nam kao posledicu odluka na referendumu uvedu ponovo sankcije, da li cete biti u stanju da se nosite sa njima?
da li ce vam faliti ono sto nam donosi zapad?
da li bi ste mogle da zivite u nametnutom kavezu ponovo?

Nema Putin druga posla nego da se zamajava sa Srbijom...
Srbija je u NATO blanko, sporazumom o sardnji. Bilo kome može da se uparkira sad NATO oklopno vozilo na osnovu sporazuma..u sve objekte imaju pristup, prolaz, mogu da rade šta hoće.. dođu i reču pošeni se, jado..
Rekao je Pici da nema referenduma..al i kada bi ga bilo...evroskepticitam je u naletu, međutim, nisam ja baš siguran da tu ne bi bila poprilično mrtva trka.
U Britaniju je bilo milion glasova protiv, u deleko manjoj Srbiji razlika bi bila maaaala i pitanje za koga..svi mladi bi razmišljali boli me patka, aj barem postoji šansa da zapalim lakše..roditelji bi rekli, neka nek ide dete, babe i dede niko ne pita..oni bi kako unuci kažu, a što kaže Pešićka ebiga rural glasa za VU-a i seljaci :lol:

Nema šta nama da uvode sankcije, mi imamo sporazume sa NATO, o režimima slobodne trgovine i svim ostalim, sve je skrojeno kako Zapadu odgovara, a da naši kradu pare..jeste vi svesni kolika je kinta sedeti u EU parlamentu, bilo kom telu kao neki ćata, u Briselu..

http://slobodnimediji.com/svet/3821...cu-pitaj-gradane-referendumom-da-li-zele-u-eu

molim modove da ne prebacuju temu na politiku, jer zelim drugaciji osvrt na postavljenu temu

ebuckao bi nas kako ko stigne, a srbija se onako raspadnuta i rascupana bori da ostane na nogama
da li ste za eu?
da li ste za nato?

ja sam protiv eu, protiv nato-a - ne moze neko ko nam je decu do juce ubijao bombama, a danas ubija posledicama tog zracenja da bude prijatelj

e sad, ako nam kao posledicu odluka na referendumu uvedu ponovo sankcije, da li cete biti u stanju da se nosite sa njima?

kakav je ovo link? si ti svesna da je to portal u rangu njuz neta koji objavljuje lazne vesti i zajebancije?

ne pratim domacicu, ne znam jel ovo zezatorski sajt il ozbiljan
da smo normalni ko sto nismo bili bi u nato i eu vec decenijama
al posto nismo normalni sekiracije nema, jer nas niko i ne zove tamo sad, a i da nas zove nece ovaj lud narod da glasa za, tako da uzaludno je tapkati na tu temu :lol:

daj link, bas me zanima, znaci sanse nema da ga nadjem, jer je laz...msm pise na ovom Divkinom postavljenom linku da je izvor Blic ali i na ovom pise da je izvor Srna , ali to nema veze sa mozgom, kao i ceo taj portal :lol:

http://slobodnimediji.com/svet/3536...staski-protesti-u-zagrebu-blokirali-grad-foto

http://www.blic.rs/vesti/politika/tajna-politika-putin-forsira-srpski-referendum-o-eu-i-nato/q3vq9x8

Al ne kapiram što je bitan Putin uopšte za temu... aj nema veze..

da li ste za eu?
da li ste za nato?

Valjda ti prva treba da odgovoris na sledeca pitanja:

1.Da li si ti u stanju da se nosis sa sankcijama?
2.Da li ce tebi faliti ono sto nam donosi zapad?
3.Da li bi ti mogla da zivis u nametnutom kavezu?

Nema Putin druga posla nego da se zamajava sa Srbijom...

..

Juce je skoro ceo dan proveo u jednoj nemackoj skoli u Moskvi razgovarajuci sa ucenicima, naravno na nemackom.
Njegovi su prioretiti Nemacka, dodvorava se Nemcima ( doduse i oni njemu), a na Srbijuu verovatno gleda kao sto
gleda i na recimo indisjku drzavu Butan.

Valjda ti prva treba da odgovoris na sledeca pitanja:

1.Da li si ti u stanju da se nosis sa sankcijama?
Западне санкције, западним фирмама које још једино послују у Србији јер је ССП удавио све домаће фирме.:D
2.Da li ce tebi faliti ono sto nam donosi zapad?
Иначе државе и народи који нису у ЕУ и НАТО уопште не користе робу, услуге и достигнућа са запада као и што споменути запад то не ради са достигнућима из других делова света.
3.Da li bi ti mogla da zivis u nametnutom kavezu?
Кавез је само у твојој глави.

- - - - - - - - - -

Juce je skoro ceo dan proveo u jednoj nemackoj skoli u Moskvi razgovarajuci sa ucenicima, naravno na nemackom.
Njegovi su prioretiti Nemacka, dodvorava se Nemcima ( doduse i oni njemu), a na Srbijuu verovatno gleda kao sto
gleda i na recimo indisjku drzavu Butan.
Мало представе за публику, воза вас Император ко младе мајмуне, а ни Краљица није мање малигна... Реците ми три добра разлога останка УК у ЕУ.

da li ste za eu?
da li ste za nato?

protiv sam EU, protiv sam NATO-a...sve kao što si i ti napisala isto i ja tako razmišljam...misim svaki normalan čovek bi trebao tako da razmišlja
ja sam bio pro američki raspolžen do bombardovanja...al kad prelistaš ono što oni rade po svetu je čista perverzija i demonstracija izopačenih umova...
neka uvedu sankcije

pa i ne sme jer će da popije pedalu...zadužio je amere, sad mora da ćuti i da izvršava...obična marioneta zapada i ništa više
znači po ovom tekstu ispada da on namerava da tera politiku ka EU, bez obzira što je njegov narod protiv toga...
ono...ma jebbe se meni šta vi oćete, bitno je ono što ja mislim da treba

pa neulaskom u eu nisi ni protiv sveta ni mimo sveta
uostalo nešto ne verujem da ćemo u narednih 15tak godina uopšte i da uđemo u eu pod uslovom da ona do tada opstane

Poslednja izmena:
Naravno da sam protiv EU,ali nas premijer je rekao da smo mi degenerici koji ne znaju sta je nama potrebno,pa on nece raspisati referendum dokle god je na vlasti!!!!
Ич гајде да немаш, што би МаЋедонИјанци рекли(Уопште немој бриге да имаш!): Нећете никада добити референдум о изласку из ЕУ-Стефан Лафен, премијер Шведске, пре неколико дана после Брексита.

a ne verujem da bi ulaskom u eu imali isti status kao nemačka jer mi ne bi bili ni sa nemačkom, francuskom, ni sa poljsko, češkom, nego treća kategorija...bugarska, rumunija

- - - - - - - - - -

sve su to birokrate eu, postavljeni da slušaju brisel a ne svoj narod

a koja je alternativa? ne mozemo uvek protiv sveta i mimo sveta.
Ниси ни против, ни мимо света ако ниси у ЕУ.
Тај пројекат је окончан, интересантан је још само бирократама који седе у Бриселу за 16-18 к евра + још неких 3-4 к евра из домаје, домаћим чиновницима на плати, персонама удворичког менталитета и онима који мисле да је паразитирање највиши степен успеха... ебга лепота, памет и богатство нису прелазни.

Back