- Poruka
- 23.477
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако нечега нема за све - онда мора неки критеријум.
На државном нивоу ти је критеријум у којој си странци.
То је тако у целом свету.
Треба знати да је то цивилизацијски напредак !
Пре је било
- ког си пола
- које си вере
- које си расе
- ког си рода ...
Ха ? Видиш ??
Напредно бре !
верујем у ово јер сам својим очима видео како су их муштрали.
Zašto pravdaš taj "kriterijum" članstva u stranci?
U tim godinama nije bilo pritisaka da se neko prvo učlani i da još od plate izdvaja za stranku.
U opštini u kojoj sam radila profesionalci su bili šefovi i načelnici.
Dolaskom SNS-a se sve promenilo. Drago mi je što više ne radim jer bih sama dala otkaz.
ја се сећам кад нас спс вуцарао на отварања мостова, путева, чак није битно да ли си члан. ако хоћеш да радиш мораш.ju, ju sirotica vucarali je ko gloovu kuchku po protestima. evo kanula mi suzica.![]()
ја се сећам кад нас спс вуцарао на отварања мостова, путева, чак није битно да ли си члан. ако хоћеш да радиш мораш.
а ми ко деца, журка журка
притисак је то, ебеш такав посао. вучић није измислио топлу воду, само је систем преузео од претходних додуше појачан.mene niko nikada nije vodio na protest. a za ovu ne da mi nije zao....lepo joj bilo, dok je zivela na drzavnim jaslam, a sad quqa i ceka da se neko sazali na nju.
притисак је то, ебеш такав посао. вучић није измислио топлу воду, само је систем преузео од претходних додуше појачан.
е сад што јавно кука а као то нико не знане би знао разлог
није уреду да се уцењују људи за елементарно правоova gospoja sama pala, sama se ubila. da su joj produzili ugovor i dalje bi cutala i jela go0vna...kao isla na proteste.... al ima takvih pojava dobili posao preko stranke, a onda se zale. i jos se nadju enki da ih pravdaju. nema opravdanja i nema nikakve empatije, ali da mi je njen otkaz ulepsao vece, jeste.![]()
није уреду да се уцењују људи за елементарно право
па ваљда зато што јој треба посао.sto je prihvatila? evo ja nisam i nisam na drzavnim jaslama. da niko ne prihvati ucenu, ucene ne bi bilo. ali zbog takvih koji prihvataju, postoji ucena. tako da nek crknu svi. nije mi zao.