Ima nešto u tom što se krećeš

U teretani obavezno na bajs predjem 5-10 km svaki dan, plus trbusnjaci, sklekovi, propadanja, zgibovi i neka guzna propadanja triceps - to je do kraja nedelje.Onda pocinjem sa standardnim programom.I to su uglavnom moje fizicke aktivnosti, plus jos kad izadjem uv ece sa drustvom, i tad prepesacimo nekih 2-3 km, a mozda i jace.Od ponedeljka i kosarkaski treninzi ce se ubrajati u moje fizicke aktivnosti.Moze se reci da sa dobro fizicki aktivan.
Ali...volim i da blejim pored kompa, mada mi provedeno vreme za kompom varira.Kada imam uplaceno vreme na WoW-u, tada provodim i do 4 ili 6 sati pored kompa(WoW + Facebook, Krstarica),a ovako 2-3 sata dnevno, akda nemam vreme u WoW-u.

U teretani obavezno na bajs predjem 5-10 km svaki dan, plus trbusnjaci, sklekovi, propadanja, zgibovi i neka guzna propadanja triceps - to je do kraja nedelje.Onda pocinjem sa standardnim programom.I to su uglavnom moje fizicke aktivnosti, plus jos kad izadjem uv ece sa drustvom, i tad prepesacimo nekih 2-3 km, a mozda i jace.Od ponedeljka i kosarkaski treninzi ce se ubrajati u moje fizicke aktivnosti.Moze se reci da sa dobro fizicki aktivan.
Ali...volim i da blejim pored kompa, mada mi provedeno vreme za kompom varira.Kada imam uplaceno vreme na WoW-u, tada provodim i do 4 ili 6 sati pored kompa(WoW + Facebook, Krstarica),a ovako 2-3 sata dnevno, akda nemam vreme u WoW-u.

:klap::klap::klap:

svaka ti chast.

meni su jedina aktivnost pilates, joga i ponekad tae-bo.
2x ili 3x sedmichno po 2h.
lijena sam kao klada.
:sad2:

Ahahah WOW i teretana,koja kombinacija :mrgreen:

Ako sam u kući onda sam na kompu.
Ako nisam u kući, onda sam na livadi-plastim.
Ili sam u malinama. Ili u kupinama. Ili berem paradajz u plasteniku. Može i boranija.
Onda sav taj paradajz mora da se pasterizuje. Tad sam u letnjoj kuhinji, čistim tone paradajza.
A onda deda dotera drva. Onda se cepaju drva i slažu pod šupu.
Govorimo o pola jeben.e šume, da se razumemo!
I na kraju, pet dana pred školu, radi se generalno spremanje kuće.
Što znači, krečenje, pranje tepiha, ribanje, pajanje, trljanje...

I sve ovo radimo deda (ne računa se, ima 75 godina, gluv i skoro pa skroz slep), mama, ja, i mlađi brat (ne računa se, ima osam godina i jedina stvar koju dobro radi je kljucanje po mozgu)

Have a nice life!

:klap::klap::klap:

svaka ti chast.

meni su jedina aktivnost pilates, joga i ponekad tae-bo.
2x ili 3x sedmichno po 2h.
lijena sam kao klada.
:sad2:

Ahahah WOW i teretana,koja kombinacija :mrgreen:

@sofffy Da se pohvalim, sad sam presao 15km na bajsu.Pored ostalih vezbi.:p
edit - E sofffy, a jel si mnogo savitljiva od joge?Mislim, mozes li da radis one finte? :D

@petar Kod mene je sve moguce.:mrgreen:

Back