Ima li života nakon smrti? S gledanja nauke ,a ne religije

AlmaBg

Početnik
Banovan
Poruka
26
Da li je smrt zaista kraj postojanja čoveka ili se ponovo rađamo. Želim odgovore ozbiljnih ljudi koji se time bave.. Čitala sam da ljudska svest dolazi iz svemira to je energija a energija je neuništiva. Ja sam bila mrtva 12 minuta stali mi i srce i mozak i disanje. Nije bilo onih tunela ali bio je neki svet kojeg nikad nisam videla. Auti,kafanei,ljudi meni nepoznati grad nepoznat i naizad je došao neki lik crne kose i naranđastih očiju bez lica samo glava i oci i rekao mi je vračaš se nazad nije to tvoj svet. Puls mi se vratio lečnici su bili u šoku jer su već napisali da sam preminula. Da li je to bila stvarnost života na drugom mestu nakon smrti ili samo druga svest mozga koji nije radio 12minuta?

Poslednja izmena:
Da li je smrt zaista kraj postojanja čoveka ili se ponovo rađamo. Želim odgovore ozbiljnih ljudi koji se time bave.. Čitala sam da ljudska svest dolazi iz svemira to je energija a energija je neuništiva. Ja sam bila mrtva 12 minuta stali mi i srce i mozak i disanje. Nije bilo onih tunela ali bio je neki svet kojeg nikad nisam videla. Auti,kafanei,ljudi meni nepoznati grad nepoznat i naizad je došao neki lik crne kose i naranđastih očiju bez lica samo glava i oci i rekao mi je vračaš se nazad nije to tvoj svet. Puls mi se vratio lečnici su bili u šoku jer su već napisali da sam preminula. Da li je to bila stvarnost života na drugom mestu nakon smrti ili samo druga svest mozga koji nije radio 12minuta?
https://www.021.rs/story/Zivot/Zdra...manje-deset-minuta-nakon-smrti-pacijenta.html

svest i misli su posledica rada mozga

tako da se ne moze ocekivati da svest nastavlja da postoji bez mozga

Ti sto su ti rekli da si ziva svakako nisu lekari, pogotovo jer si proglasena mrtvom.
Znaci ili oni nisu lekari ili si bila mrtva, pa "povratak" medju zive nije validan, ako nisu lekari onda su prevaranti, a ti si bila ziva dok te nisu proglasili zivom, posle "12 minuta".
Da li je zivot zabava ili druzenje sa prevarantima i virtuelnim djoletom?
nitko nije prevarant samo pišem što mi se dogodilo. u nemačkoj u essenu kod najboljih doktora.

nitko nije prevarant samo pišem što mi se dogodilo. u nemačkoj u essenu kod najboljih doktora.
Moguce na psihijatriji, jer normalni doktori znaju da posle 12 minuta, bila ziva ili ne, vise nemas svesnih funkcija...mozak umire posle pet minuta bez karotidnog pritiska....osim ako nemas dzep u glavi koji cuva kiseonik...:) Salim se, ali 12 minuta i ne ostave te kao primerak?

Moguce na psihijatriji, jer normalni doktori znaju da posle 12 minuta, bila ziva ili ne, vise nemas svesnih funkcija...mozak umire posle pet minuta bez karotidnog pritiska....osim ako nemas dzep u glavi koji cuva kiseonik...:) Salim se, ali 12 minuta i ne ostave te kao primerak?
ne jer je bio jedan koji je bio mrtav 45 minuta.neki baptistički sveštenik u americi. ima knjiga o tome.imao je slična iskustva kao ja. grad,nepoznati ljudi itd itd isto neki lik bez lica mu je rekao da se mora vratiti

Ми се не рађамо, не старимо и не умиремо. Тело се рађа, стари и умире. Тело је костим који привремено носимо, да бисмо искусили привидну разноликост, појавност. Проблем је што смо се идентификовали са тим привременим костимом и самим тим мислимо да смо пролазни, да ми умиремо. Умиру облици, суштина свега је непролазна и вечна

To što si videla, videla si, šta si doživela, doživela si. Ne traži da ti neko ko to nije doživeo da odgovor.
Zamisli mene da ja sutra pričam sa Donaldom Trampom (ali zaista da pričam)i ne ovelikovečim to slikom i vdeo snimkom i odem medju "random" osobe, i pitam ih kolike su šanse da mi se to dogodilo i možete li to da mi objasnite jer je meni i dalje neverovatno iako mi se desilo..
To je negde na tom nivou uporedjivanja.. I zamisli sad da se pojavi osoba koja kaže, da lažeš i da su veće šanse da on povali J.Lo nego da ti pričaš sa Trampom...msm, pričamo gde ti zasta tražiš potvrdu..u narodu, za ono što ti se desilo?

Naučnik da ima dokaz u svom dzepu za život posle smrti i da može da ga izvadi u svakom momentu (pravi naučnik) izabrao bi da to ne uradi iz moralnih i etičkih razloga, jer taj potez vuče katastrofalne posledice za depesivne osobe sa suicidnim mislima...tamo negde postoje osobe koje još uvek nisu digle ruku na sebe, jer misle da je ovo njihov jedini život koji će ikad imati...

Back