Има ли жена времена да се ИЗЛЕЖАВА?

Evo prenosim ti doslovce njegove reci:"Mislim da je mnogo bolje u braku kada uzajamno zahvaljujemo jedno drugom za ono sto uradimo, jer to vuce gordosti ako se ne zahvaljujemo"

sa'cu ja da ti prevedem sta je on tacno hteo da kaze (jer ovo za razlicite ljude ima razlicit smisao)

vidi se da sam dugo u braku, jer prevodim njegove reci:lol:

On je hteo da kaze da upadamo u neku gordost, jer vremenom prestanemo da primecujemo ono sta drugi radi, vec samo vidimo sebe i svoja dela:)

Varas se, moj muz je izuzetno pametan i dobar:)valja ga poslusati - 1000 puta sam se uverila d aje u pravu za mnoge stvari:lol:

NIje do muškarca... svi ljudi na planeti vole da čuju Hvala...
Stvar je u tome, što ti misliš da on održavanjem domaćinstva u kojem živi TEBI pomaže... što implicira da je čitavo održavanje kuće SAMO i ISKLJUČIVO tvoj posao. Ako vi imate takav dogovor ok...

Meni to nije ok, na tako šta nikad ne bi pristala.;)

neee...ne..ja ne smatram d aon meni pomaze, ja samo smatram da to sve funkcionise bolje kada ja primetim ono sto on cini, nego kada to uopste ne zapazam.:)

Pa da pokušao sam da vam ukažem na tu malu sitnicu kao što je vaša nedosljednost ali to kod vas ne pije vodu :cool:

Ja sam se malo šalila, ali... nije baš shvaćena, a? :)
Vidi, ne može se generalizovati. Ima ovakvih i onakvih žena i muškaraca, ovakvih i onakvih odnosa, ovakvih i onakvih shvatanja. Ne može se ništa generalizovati. Logično je da muškarac koji koči ženinu karijeru i koči i sputava ženu na neki drugi način, neće da se pretrgne oko rada u kući, jer smatra da je to ženina sfera delovanja.
Ima, pak, i ovih drugih, zar ne?
a ima i žena zainteresovanih za jedno, drugo ili treće, pa onih koje svoju lenjost, nezainteresovanost ili strah da se uhvate za bilo šta osim varjače, kriju iza onoga licemernog - neda mi muž :roll:

Evo prenosim ti doslovce njegove reci:"Mislim da je mnogo bolje u braku kada uzajamno zahvaljujemo jedno drugom za ono sto uradimo, jer to vuce gordosti ako se ne zahvaljujemo"

sa'cu ja da ti prevedem sta je on tacno hteo da kaze (jer ovo za razlicite ljude ima razlicit smisao)

On je hteo da kaze da upadamo u neku gordost, jer vremenom prestanemo da primecujemo ono sta drugi radi, vec samo vidimo sebe i svoja dela:)

Varas se, moj muz je izuzetno pametan i dobar:)valja ga poslusati - 1000 puta sam se uverila d aje u pravu za mnoge stvari:lol:

Slozila bih se sa tobom, jer.... ako sam ista u zivotu i na svojoj kozi naucila, to je da se nista ne podrazumeva.

Ne ocenjujem ja tvog muža... nemam apsolutno nikakvo pravo na to... samo ti pišem svoje mišljenje...
Ja tako ne funkcionišem... nas dvoje živimo u kući, održavanje iste i poslovi su ZAJEDNIČKA obaveza...
A za ispunjene obaveze pogotovo svakodnevne, nema zahvaljivanja...
Ni meni se niko na zahvaljuje svaki dan na poslu što sam obavila svoje obaveze...

Naravno da treba da postoji pohvala i lepe reči... i sama ih upućujem i primam... ali ne uvek i stalno za poslove koji se tiču idržavanja kuće...

Evo mm je sad usisao i nahranio psa... smatraš da treba da mu se zahvalim?;)

Ne ocenjujem ja tvog muža... nemam apsolutno nikakvo pravo na to... samo ti pišem svoje mišljenje...
Ja tako ne funkcionišem... nas dvoje živimo u kući, održavanje iste i poslovi su ZAJEDNIČKA obaveza...
A za ispunjene obaveze pogotovo svakodnevne, nema zahvaljivanja...
Ni meni se niko na zahvaljuje svaki dan na poslu što sam obavila svoje obaveze...

Naravno da treba da postoji pohvala i lepe reči... i sama ih upućujem i primam... ali ne uvek i stalno za poslove koji se tiču idržavanja kuće...

Evo mm je sad usisao i nahranio psa... smatraš da treba da mu se zahvalim?;)

Da:D
Reci mu:"Dragi ti si divan:)Kako je sve lepo i cisto + kiss:cmok2::lol:

Shalim se, to treba da se radi od srca..kod mene se to oseti da ja to stvarno tako i mislim:):D

Ne treba nista da radis na silu, jer muskarci to primete, da je vestacki...jednostavno idi tempom koji tebi prija;)

Kako ko i kako za koga :zper:

A ko jadno muško :hahaha:

Ja sam se malo šalila, ali... nije baš shvaćena, a? :)
Vidi, ne može se generalizovati. Ima ovakvih i onakvih žena i muškaraca, ovakvih i onakvih odnosa, ovakvih i onakvih shvatanja. Ne može se ništa generalizovati. Logično je da muškarac koji koči ženinu karijeru i koči i sputava ženu na neki drugi način, neće da se pretrgne oko rada u kući, jer smatra da je to ženina sfera delovanja.
Ima, pak, i ovih drugih, zar ne?
a ima i žena zainteresovanih za jedno, drugo ili treće, pa onih koje svoju lenjost, nezainteresovanost ili strah da se uhvate za bilo šta osim varjače, kriju iza onoga licemernog - neda mi muž :roll:

Ma da sad sam i glup baš ti hvala :whistling:
To sam htio da čujem naravno da se ne može generalizovati i drago mi je da sam ti pomogao da to shvatiš :mrgreen:

Да ли вам је ова слика позната ..

v181985p0.jpg

а ова....

Zenski-mozak-se-manje-odmara-od-muskog-2010-11-23.jpg
Уме ли жена да се опусти, па да мирно спава :?:

Јесу ли жене саме криве што су свима око себе угодиле
(дечку, мужу, деци, свекрви, свекру, заови...мајци, оцу...), па
немају времена да ...се и оне излежавају:?:

4306_PRAZNICNE-ZAMKE-shutterstock_11045365_if.jpg

А, сада,...искрено, није срамота говорити истину,...
....................имате ли времана за излежавање......
или не :think:

.
Ja imam ali ja nisam udata.
Ženama je baš nezgodna pozicija po pitanju obaveza:sad2:

A ko jadno muško :hahaha:

Ma da sad sam i glup baš ti hvala :whistling:
To sam htio da čujem naravno da se ne može generalizovati i drago mi je da sam ti pomogao da to shvatiš :mrgreen:

A ko ti je rekao da si glup? Kada sam ja to rekla? Nisam tako nešto ni pomislila. Naprotiv, očekivala sam neki duhovit odgovor, ali dobro.
Za ovo drugo... hvala ti k'o bratu što mi oči otvori :mrgreen:

Pa i hteo sam malo da te isprovociram ,ne ljuti se :D
A odgovor je bio duhovit barem meni :tiganj: ajde ne ljuti se i forgiv mi

Čekaj malo, a ko se sad ljuti? :rtfm: Odakle tebi ideja da se ljutim? Oh, Bože, ne može čovek ni da se namršti, a da mu odmah ne nakače da je ljut :evil: Ni da se posvadja kao čovek, odmah je kao ljut :evil: Mis'iiiim, ne ljutim se bre, pa i ako malo viknem, to nije ljutnja, breee :evil:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Nikoneko, ja se sve vreme šalim. Izuzev onog dela gde sam ozbiljno govorila da se ne može generalizovati. Ostalo je zezancija i mislim da si to skontao ;)

Imam ja vremena i da se izlezavam,i da izadjem da se prosetam,i da se mackam i lickam..ponekad je to ruku na srce na ustrb kucnih poslova,ali tada kada naprosto nemam snage da posle posla navalim na spremanje,ja se lepo izvalim dusu da odmorim..neka ceka ves i sudje neka bolja vremena..hehe..ali ima dana kada sam ko na mlazni pogon,pa sve odradim u cugu i strovalim se ko bez duse na kauc..

Back