Ima li vecih ljigavaca na politickoj sceni Srbije i da li mogu nize od ovoga?

Da, da....od kako vlast, vlada, opstanak....demokrata zavise od sps-a, ma to je sada potpuno nova partija - DEMOKRATSKA SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE :mrgreen: Normalno, kada je vaš politički moto:

0120de10.jpg

E moji 'demokratski' mufljuzi, ovaj vam se i u grobu smeje i pokazuje:

normal_OBECANJE.JPG

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

e moj drago . pa sa dispade da se svako iz DS-a kome se gadi ovo vase uvlacenje i lizanje zadnjice SPS-u deklarise kao radikal. Nije tako Drago :) . Evo ovaj weshaupt je skoro postavljao svoje slike sa tadicem sa neke tribine clan je DS-a ;)

Mislim dobronamerno ja da sam na vasem mestu ne bi se blamirao ovim glupostima sto vi radite nego bi muski priznao poraz i terao dalje. Narod bi znao to ponasanje da ceni i mozda bi vec na sledecim izborima ponovo dosli na vlast. Ovako se gadite svima. I onima koji vas nisu glasali a jos vise onima koji su vam dali svoj glas. Za nas koji smo za SRS je ovo vase ponasanje da bolje ne moze biti.

e moj drago . pa sa dispade da se svako iz DS-a kome se gadi ovo vase uvlacenje i lizanje zadnjice SPS-u deklarise kao radikal. Nije tako Drago :) . Evo ovaj weshaupt je skoro postavljao svoje slike sa tadicem sa neke tribine clan je DS-a ;)

Mislim dobronamerno ja da sam na vasem mestu ne bi se blamirao ovim glupostima sto vi radite nego bi muski priznao poraz i terao dalje. Narod bi znao to ponasanje da ceni i mozda bi vec na sledecim izborima ponovo dosli na vlast. Ovako se gadite svima. I onima koji vas nisu glasali a jos vise onima koji su vam dali svoj glas. Za nas koji smo za SRS je ovo vase ponasanje da bolje ne moze biti.

A bre Markowac, pa nemoj da si takav bukvalista. Vidiš li ti smajlija na kraju rečenice.
Osim toga znaš i sam da se još nismo kačili ti i ja, a nisam se kačio ni sa Weshaupt-om. Nisam ti ja čoveče od onih koji na ovom forumu etiketiraju ljude tek tako... :)

A što se tiče ovoga sa DS-om. To ti je brate politika.
U ovom slučaju je manje zlo ući u koaliciju sa pomalo promenjenim i mirnijim SPS-om, nego prepustiti vlast radikalima i DSS-u.

Što se ljigavosti tiče, pa ne zna se ko je ljigaviji od koga i sada kada bi išli i nabrajali svačije "poduhvate" teško da bi neko izašao "čistih ruku"...

Zato samo opušteno ;)

Back