bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pa sad, NATO isto tako vodi licemernu politiku.I zašto onda neki ovde podržavaju Rusiju kad se evo i u ovome što si ti napisao lepo vidi da oni Ukrajincima rade isto što je i NATO nama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad, NATO isto tako vodi licemernu politiku.I zašto onda neki ovde podržavaju Rusiju kad se evo i u ovome što si ti napisao lepo vidi da oni Ukrajincima rade isto što je i NATO nama?
Autorska
Postavlja se pitanje ima li budući predsednik Srbije a to će zasigurno biti nejaki Aleksandar Vučić plan šta će biti ako u jednom trenutku prestane da postoji EU.
Pre sukoba sa Rusijom svi su verovali da će EU dugo potrajati.
Sada šanse su pola pola.To što su udruženi protiv Rusije je samo iz straha da im se ne dogodi Ukrajina pred pragom.
Glad i haos koji će nastati zbog inflacije biće jača od sloge i zajedničke mržnje prema Rusiji.
Svi znamo kada je prazan stomak čovek postaje gori od životinje.Kod Rusa kao i svih pravoslavaca u toku je post tako da i ako manje jedemo to nam je na duhovnu korist,Dragi katolici e pa sada da vidimo koliko možete da izdržite našu post.AMIN.
Da, ali me sad zanima zašto pojedinci za jednu te istu stvar NATO osuđuju, a Ruse slave? Broj takvih pojedinaca uopšte nije mali.Pa sad, NATO isto tako vodi licemernu politiku.
I zašto onda neki ovde podržavaju Rusiju kad se evo i u ovome što si ti napisao lepo vidi da oni Ukrajincima rade isto što je i NATO nama?
Ne grešim, samo što ti dokazuješ da je ljubav slepa. Razumem to, i ja sam raznim ženama opraštao razne stvari, ali sam bar imao s njima dobar seks. Šta ti imaš od nekritičke zaljubljenosti u Putina đavo će ga znati.Totalno gresis lugomire. Ukrajina je radila Rusima ono sto je Hrvatska uradila Srbima u RSK. Terorisala ih i genocidisala godinama. Samo sto je Srbija svoju bracu ostavila na cedilu zbog pretnje Amerike Srbiji ratom - dok Rusija svoje nije ostavila i usla je u rat da ih zastiti.
Ne grešim, samo što ti dokazuješ da je ljubav slepa. Razumem to, i ja sam raznim ženama opraštao razne stvari, ali sam bar imao s njima dobar seks. Šta ti imaš od nekritičke zaljubljenosti u Putina đavo će ga znati.
E, onda si stvarno ... hm, ne baš mnogo pametan.Nemam nista ja sve to radim u ime pravoslavne i slovenske ljubavi.
I zašto onda neki ovde podržavaju Rusiju kad se evo i u ovome što si ti napisao lepo vidi da oni Ukrajincima rade isto što je i NATO nama?
E, onda si stvarno ... hm, ne baš mnogo pametan.
Blago rečeno.
Mislio sam ako imaš neke dobre Ruskinje, pa ono zarad te ljubavi i ja bih eto pisao kao ti. Mislim, iz ljubavi.![]()
Ne grešim, samo što ti dokazuješ da je ljubav slepa. Razumem to, i ja sam raznim ženama opraštao razne stvari, ali sam bar imao s njima dobar seks. Šta ti imaš od nekritičke zaljubljenosti u Putina đavo će ga znati.
Pa dobro, šta fali i dobrom seksu?
Pogledaj ponovo TRI KARTE ZA HOLIVUD zabavi se malo.Srbija ce biti 148 drzava Sjedinjenih Americkih Drzava, Rusija ce biti podeljena na 9 drzava .Opstace kao Moskovska Rusija
Pogledaj ponovo TRI KARTE ZA HOLIVUD zabavi se malo.
Mogao bi i ti, pošto je verovatnoća toga što je on napisao jednaka verovatnoći tvoje priče u uvodnom postu. Jedino što on to zna, a ti izgleda ne.Pogledaj ponovo TRI KARTE ZA HOLIVUD zabavi se malo.
samo šiptarija da ne bude u našoj blizini.Imamo plan nesko brate.
Uci cemo u sastav Ruske Federacije i ziveti u pravoslavnoj imperiji koja ce se prostirati od Jadrana do Tihog Okeana.
Dobro je da ti znaš više od nas oboje.Ajde ne kaki ko foka.Mogao bi i ti, pošto je verovatnoća toga što je on napisao jednaka verovatnoći tvoje priče u uvodnom postu. Jedino što on to zna, a ti izgleda ne.
Ma ne kad se ti zahebavas ajde i ja malo .Pogledaj ponovo TRI KARTE ZA HOLIVUD zabavi se malo.
Kako te više nije sramota a moderator si?I zašto onda neki ovde podržavaju Rusiju kad se evo i u ovome što si ti napisao lepo vidi da oni Ukrajincima rade isto što je i NATO nama?
Dobro onda znaš da će proamerikanci na kraju dobiti po pičci.Ma ne kad se ti zahebavas ajde i ja malo .
pogodio te u dživac?Луди Нешко поново јаше.
Тонсе знало и пре склапљања еу...
Ми, ми смо са Русијом били увек.
Али такав је био договор да заокупираомо европску унију и спакжјаљу са њима да је руси могу уништити.
Јер би се само поново израстао негде у немачкој хитлер и Аустроугарска нова.
Ми смо увек били за Русију!
Шешењ ти је то бато бато па ти види...
Брате шта ти булаздиш какви белоруси да су срби бре, еј бре то бре не могу бре да ни да разумефу а камоли бре бреSrbi = Novorusi
Брате шта ти булаздиш какви белоруси да су срби бре, еј бре то бре не могу бре да ни да разумефу а камоли бре бре
Иди диодјавола и ти а и тсј капитализам простифактирусицадијсције!
Imamo plan nesko brate.
Uci cemo u sastav Ruske Federacije i ziveti u pravoslavnoj imperiji koja ce se prostirati od Jadrana do Tihog Okeana.