Ima li Srbija plan šta posle jer EU posle obračuna sa Rusijom više neće postojati

Autorska
Postavlja se pitanje ima li budući predsednik Srbije a to će zasigurno biti nejaki Aleksandar Vučić plan šta će biti ako u jednom trenutku prestane da postoji EU.
Pre sukoba sa Rusijom svi su verovali da će EU dugo potrajati.
Sada šanse su pola pola.To što su udruženi protiv Rusije je samo iz straha da im se ne dogodi Ukrajina pred pragom.
Glad i haos koji će nastati zbog inflacije biće jača od sloge i zajedničke mržnje prema Rusiji.
Svi znamo kada je prazan stomak čovek postaje gori od životinje.Kod Rusa kao i svih pravoslavaca u toku je post tako da i ako manje jedemo to nam je na duhovnu korist,Dragi katolici e pa sada da vidimo koliko možete da izdržite našu post.AMIN.

Imamo plan nesko brate.

Uci cemo u sastav Ruske Federacije i ziveti u pravoslavnoj imperiji koja ce se prostirati od Jadrana do Tihog Okeana.

I zašto onda neki ovde podržavaju Rusiju kad se evo i u ovome što si ti napisao lepo vidi da oni Ukrajincima rade isto što je i NATO nama?

Totalno gresis lugomire. Ukrajina je radila Rusima ono sto je Hrvatska uradila Srbima u RSK. Terorisala ih i genocidisala godinama. Samo sto je Srbija svoju bracu ostavila na cedilu zbog pretnje Amerike Srbiji ratom - dok Rusija svoje nije ostavila i usla je u rat da ih zastiti.

Милановић тражи набавку ПВО: Научили смо – чланица смо НАТО, али о својој безбедности бринемо сами

❗️Хрватски председник Зоран Милановић затражио је данас од владе да хитно обезбеди средства за противваздушну одбрану, коју, како је рекао, Хрватска тренутно нема.

🗣 Милановић је на конференцији за новинаре поводом пада беспилотне летилице прошле седмице у Загребу рекао да не може и не жели да одговара за некомпетентност, незнање и неинтелигенцију одређених људи.

Није јасно какав би систем ПВО одговарао Хрватској у овом моменту ако се узме у обзир да се оно што би Хрватска евентуално могла купити од својих НАТО савезника управо на примеру Хрватске у пракси показало неуспешним.

Hrvatska nema PVO. Niti ce ga imati jer Amerikanci im sigurno nece prodati Patriot, a ni niko drugi.

Totalno gresis lugomire. Ukrajina je radila Rusima ono sto je Hrvatska uradila Srbima u RSK. Terorisala ih i genocidisala godinama. Samo sto je Srbija svoju bracu ostavila na cedilu zbog pretnje Amerike Srbiji ratom - dok Rusija svoje nije ostavila i usla je u rat da ih zastiti.
Ne grešim, samo što ti dokazuješ da je ljubav slepa. Razumem to, i ja sam raznim ženama opraštao razne stvari, ali sam bar imao s njima dobar seks. Šta ti imaš od nekritičke zaljubljenosti u Putina đavo će ga znati.

Ne grešim, samo što ti dokazuješ da je ljubav slepa. Razumem to, i ja sam raznim ženama opraštao razne stvari, ali sam bar imao s njima dobar seks. Šta ti imaš od nekritičke zaljubljenosti u Putina đavo će ga znati.

Nemam nista ja sve to radim u ime pravoslavne i slovenske ljubavi. Mi i Rusi smo isti narod. Rusi su postali od Srba sto i uce svoju decu u skolama.

A sta ti imas od sluzenja interesima neprijatelja i okupatora Srbije da mi je znati?

Promovises ovde skoro dve decenije interese nasih krvnika i zlotvora a ljagas nase saveznike i prijatelje prvenstveno Ruse.

I zašto onda neki ovde podržavaju Rusiju kad se evo i u ovome što si ti napisao lepo vidi da oni Ukrajincima rade isto što je i NATO nama?

Па из интереса.. либералнога...

Једни подржавају једног гурбијана .. други другога ....

Право решење је да Србија буде Швајцарска ....

Уосталом у србији је стално нешто навијачки .. теово те оно ..

Караждеровиће ... Обреновиће .....

Таки су у Србији наопаки .. да деле .. па макар и тањире на пола ...

E, onda si stvarno ... hm, ne baš mnogo pametan. :lol:
Blago rečeno.
Mislio sam ako imaš neke dobre Ruskinje, pa ono zarad te ljubavi i ja bih eto pisao kao ti. Mislim, iz ljubavi. :lol:

Ма није то љубав .. то је кекс

ееее.. љубав је када опростиш а имаш све рђаво .. па и кекс

тој ти 'е Љубаф

Pa dobro, šta fali i dobrom seksu?

Фали му Љубав

Imamo plan nesko brate.

Uci cemo u sastav Ruske Federacije i ziveti u pravoslavnoj imperiji koja ce se prostirati od Jadrana do Tihog Okeana.
samo šiptarija da ne bude u našoj blizini.

Mogao bi i ti, pošto je verovatnoća toga što je on napisao jednaka verovatnoći tvoje priče u uvodnom postu. Jedino što on to zna, a ti izgleda ne.
Dobro je da ti znaš više od nas oboje.Ajde ne kaki ko foka.

Тонсе знало и пре склапљања еу...
Ми, ми смо са Русијом били увек.
Али такав је био договор да заокупираомо европску унију и спакжјаљу са њима да је руси могу уништити.
Јер би се само поново израстао негде у немачкој хитлер и Аустроугарска нова.
Ми смо увек били за Русију!
Шешењ ти је то бато бато па ти види...

Srbi = Novorusi

Srbi = Novorusi
Брате шта ти булаздиш какви белоруси да су срби бре, еј бре то бре не могу бре да ни да разумефу а камоли бре бре
Иди диодјавола и ти а и тсј капитализам простифактирусицадијсције!

Back