Ima li spasa mom laptop-u ? Savet

• Začetnik teme Začetnik teme Tonto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tonto

Zainteresovan član
Poruka
124
Zdravo svima ,

imam jedan malo stariji komp , u pitanju je Notebook HP G5000 . Solidan komp za neku osnovnu upotrebu. Problem je tehnicke prirode. Poklopac se sa jedne strane skroz odvalio , Onaj plasticni drzac je potpuno pukao sa jedne strane , i ceo monitor se oslanja na drugi. Moze li ovo da se sredi ? Nisam kupio komp u Srbiji , ne mogu da ga nosim u servis gde je kupljen.
pozdrav

Izgleda da mi je crkao laptop,jednu godinu dana se mucio a sad kad ga pokrenem na dugme on-of samo mi se vrti ventilator i nista vise cak ga nemogu ni ugasit na to isto dugme na koje sam ga i upalio e sad moje pitanje je da li je po vasim pretpostavkama neki krupniji kvar i isplati li se popravljat,radi se o laptopu starom nekih 6 god.verovatno i vise Fujitsu Siemens.Amilo L1310G .
Takodje me zanima na koji nacin mogu skinut sve sa HD,isti sam odvojio od laptopa medjutim neznam postoji li nacin da te podatke prebacim na CD i kako da to odradim?
Da li ovi simptomi sto sam opisao mogu da budu i ako recimo ode samo HD, ustvari da li laptop moze raditi bez HD?

Poslednja izmena:

Back