Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
Tebi prasetina, meni baklave.... ko te šiša, prva sam se setilacveticu, zaebala si me na baklave sam zaboravila![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi prasetina, meni baklave.... ko te šiša, prva sam se setilacveticu, zaebala si me na baklave sam zaboravila![]()
I ti primetila tu slatkocu?!vrlo slatko...preslatko, takoreci <3
Evo, ima i slanih i slatkih veceras, a ti se u'vatila baklava.Ma kakav Enes, kakav tibi.... da si ti recimo naišla sinoć i ponudila one palačinke sa sirom, na sve njih bih zaboravila.. ni trepnula ne bih i pošla bih k tebi!![]()
I ti primetila tu slatkocu?!![]()
Evo, ima i slanih i slatkih veceras, a ti se u'vatila baklava.![]()
koji ce ti zena?kupi psa ili macku.
Nisam čitala sve strane ove teme, tako da ne znam da li se postavljač pridržava muslimanskih zakona koji blagoslove četiri žene u muža jedinca.
I koliko je žena do sada postavljač sakupio u svom haremu budući da na pdf. filozofija tvrdi da ima tri sina i jednu ćerku?
Sad će da trči tamo da briše postove.![]()
Sam si sebe svrstao u prosecnog momka u surovom svetu surovih zena...sa (retorickim) pitanjem-zar nema ni jedna normalna i postena?
Kakve su ti misli, takav ti je zivot...
ove danasnje ili gutaju benzose ili puše marihuanu i piju koktele.
Jao Enese sreco nasa,pa ti si ozenjen i imas decu a ovde trazis devojku i savete?![]()
meni u opste nisu jasne zene koje napadaju ljubavnicu svog muza, ako ces vec nekoga da bijes valjda je on taj koji te zayebo a ne neka nasumicna zenica..jer realno da nije ta bila bi neka drugaAj da pomognemo Enesu.
Dakle, odgovor na tvoje pitanje je: nemas ovde tih koje ti trazis. Ali probaj u Kini. Tamo je moral na visokoj ceni.
http://www.alo.rs/vesti/bizzare/str...i-premlatila-muzevljevu-ljubavnicu-foto/70916
meni u opste nisu jasne zene koje napadaju ljubavnicu svog muza, ako ces vec nekoga da bijes valjda je on taj koji te zayebo a ne neka nasumicna zenica..jer realno da nije ta bila bi neka drugakako su jadne
![]()
jesi naivan, to je bio ocekivani zaplet da se njih dve udruze protiv tebe! zavrsi ti ko kineskinjaIsto tako ni meni nisu jasni ni muskarci ni zene koje napadaju ljubavnicu/ljubavnika umesto da to rese sa svojim partnerom. Debili...
Jednom sam, dok sam bio naivan i mlad, u nadi da su njih dve isto tako sirokih, svetskih shvatanja kao ja jelte, spojio nas troje da porazgovaramo. Epilog je bio da su na kraju njih dve sutale mene.
Od tada mi je jasno da je najbolje ne mesati se...chick fight i zabole me.![]()
jesi naivan, to je bio ocekivani zaplet da se njih dve udruze protiv tebe! zavrsi ti ko kineskinja![]()
Aj da pomognemo Enesu.
Dakle, odgovor na tvoje pitanje je: nemas ovde tih koje ti trazis. Ali probaj u Kini. Tamo je moral na visokoj ceni.
http://www.alo.rs/vesti/bizzare/str...i-premlatila-muzevljevu-ljubavnicu-foto/70916
Paranormalna, ti li si?![]()