Ima li ovde postenih zena koje su spremne biti uz skromnog i postenog momka?

Enes NP

Zainteresovan član
Poruka
187
Pozdrav zenama i devojkama.

Ja sam Enes iz Novog Pazara imam uskoro 27 godina. Moja generacija momaka je potpuno izgubljena ali i ovi stariji, kolega moj ima 32 godine i samo ganja devojke i cini nemoral i tako se svi mladi muskarci ponasaju i oni ozenjeni.
Ja sam prosecno situiran, klanjam pet namaza dnevno da me Allah cuva ali postujem i druge vere.
Zena bi kod mene mogla da ocekuje normalan i tradicionalan brak sva bi paznjom bila obazita ali ne bi bila musko u braku.

Kakve su sanse jednog takvog dakle prosecnog momka u ovom surovom svetu surovih zena???
Zar nema ni jedna normalna i postena?
Znam da ce biti raznih odgovora vidim da dosta forumasa voli da se zeza ali nadam se da ce biti i makar nekoliko normalnih zenskih odgovora.

Ovo nije oglas ne trazim sebi zenu nego zelim da spoznam istinu da li ima zena i za ovako dobre i postene momke koji ne vole blud i razvrat i sve sto rade danasnji mladici ali i ovi stariji od 35 godina

ja nikad nisam bio takav nego posten covek i radio sam svuda ali zene me nisu volele mada prosecno izgledam mozda i malo bolje radim kao konj da zaradim i trudim se ali slabo me hoce postene, eventualno neka koja bi da me iskoristi ali takve mi nisu potrebne

- - - - - - - - - -

faraon hvala na pametnom savetu

regina hvala sto postujes sve, postujem i ja vas i sve ostale

Pozdrav zenama i devojkama.

Ja sam Enes iz Novog Pazara imam uskoro 27 godina. Moja generacija momaka je potpuno izgubljena ali i ovi stariji, kolega moj ima 32 godine i samo ganja devojke i cini nemoral i tako se svi mladi muskarci ponasaju i oni ozenjeni.
Ja sam prosecno situiran, klanjam pet namaza dnevno da me Allah cuva ali postujem i druge vere.
Zena bi kod mene mogla da ocekuje normalan i tradicionalan brak sva bi paznjom bila obazita ali ne bi bila musko u braku.

Kakve su sanse jednog takvog dakle prosecnog momka u ovom surovom svetu surovih zena???
Zar nema ni jedna normalna i postena?
Znam da ce biti raznih odgovora vidim da dosta forumasa voli da se zeza ali nadam se da ce biti i makar nekoliko normalnih zenskih odgovora.

Ja mislim da ćeš na Krstarici lako naći poštenu ženu.
Ovo je jedini sajt gde kad kažeš nešto uvek ti se baš u toj sekundi javi neki ekstrmni slučaj.

Pored ostalih zlatnih primera, ja bih izdvojio najnoviji tamo sa podforuma politika.
U žaru rasprave gde sam kritikovao seronje sa budžeta koji arče kompjutere dok dobijaju nezasluženu platu,
pitao sam ima li iko iz privatnog sektora da arči kompjuter bez veze za vreme radnog vremena uz debelu platu?
Nećeš mi verovati ali - javio se jedan.
Em radi u balkanskom privatnom sektoru (despotija) em ima jaku platu, em ima ugovor i nema rodjake u firmi
Ako je moguć takav slučaj onda je naći poštenu ženu još lakši.

Ja mislim da ćeš na Krstarici lako naći poštenu ženu.
Ovo je jedini sajt gde kad kažeš nešto uvek ti se baš u toj sekundi javi neki ekstrmni slučaj.

Pored ostalih zlatnih primera, ja bih izdvojio najnoviji tamo sa podforuma politika.
U žaru rasprave gde sam kritikovao seronje sa budžeta koji arče kompjutere dok dobijaju nezasluženu platu,
pitao sam ima li iko iz privatnog sektora da arči kompjuter bez veze za vreme radnog vremena uz debelu platu?
Nećeš mi verovati ali - javio se jedan.
Em radi u balkanskom privatnom sektoru (despotija) em ima jaku platu, em ima ugovor i nema rodjake u firmi
Ako je moguć takav slučaj onda je naći poštenu ženu još lakši.
:rotf:

daj repku, daj mi daj mi daj mi daj mi

Sine Enese, kako misliš da funkcionišete oboje pošteni? :think: Ko bi bio inicijator?

a što su meni obrisali komentar da se poštena neće javiti jer će je ostale žene zajebavati?
ovo je isto to samo drugačije formuisano
nejasno totalno
aj razumem za ono privatno pitanje, to i nekako, aj nije u skladu...

Molim vas momci da mi ne kvarite temu, ocekujem zene da komentarisu makar jedna postena naisla.
Evo, ja sam poštena i `oću da se udam, ali daleko si.
A i starija sam od tebe, prema tome i životno iskusnija (da ne kažem pametnija :malav:), pa bih te očas posla izdominirala.
Onda bi se ti od muke propio, a ja bih našla drugog :sad2:

Sve u svemu, naša ljubav koja bi se po svim parametrima neslavno završila, bolje da ni ne započne.

Back