Ima li nekog ko radi kao medicinski tehnicar u Kanadi?

gost 260148

Zainteresovan član
Poruka
118
Interesuje me da li neko radi u Kanadi kao medicinski tehnicar sa visokom/visom skolom?

Jer bih studirala visoku skolu ali ne znam da li privatnu na engleskom jeziku, ako nadjem neku jeftinu, sto je super jer bih znala engleski jos bolje sto je bitno za Kanadu ili nau drzavnu visoku koju i nece priznati?

:worth:

iLI kako doci do posla u Kanadi sa SSS medicinske sestre i 6 meseci prakse, sto bi se u Kanadi ili Australiji priznalo kao pomocnik medicinske sestre, pa eventualno tamo studirati njihov fakultet za medicinksku sestru 4 godine..

Hvala onom ko zna o cemu pricam,.neka pise

Poslednja izmena:
Ja sam sestra sa drzavnom visokom skolom i trenutno u procesu registracije na CNO.Ne znam kako gledaju na privatne skole,ja licno mislim da su smece.Mada je njima verovatno svejedno.Ne znam zasto ti mislis da bi privatnu priznali a drzavnu nece.
Ovde sad sve zavisi od slucaja do slucaja.U najboljem i sa visokom skolom za RPN ti traze jos bar jedan ispit da polozis.Toliko su poostrili kriterijume da je stvarno tesko uci u profesiju.Za RN jedino da upises univerzitet odmah ovde,a ranije si sa nasom srednjom mogao da upadnes.Sa samo srednjom ce ti sada sigurno traziti jos mnogo toga.
Moj savet kad dodjes odmah upisi njihovu skolu,ustedeces mnogo vremena i nerava.
Mislim i da se zahtevi razlikuju od provincije do provincije,ja pricam o Ontariju:www.cno.org.Imas sve zvanicne infor...formisi se dobro,preracunaj pa odluci.Srecno!

Poslednja izmena:
Ja sam sestra sa drzavnom visokom skolom i trenutno u procesu registracije na CNO.Ne znam kako gledaju na privatne skole,ja licno mislim da su smece.Mada je njima verovatno svejedno.Ne znam zasto ti mislis da bi privatnu priznali a drzavnu nece.
Ovde sad sve zavisi od slucaja do slucaja.U najboljem i sa visokom skolom za RPN ti traze jos bar jedan ispit da polozis.Toliko su poostrili kriterijume da je stvarno tesko uci u profesiju.Za RN jedino da upises univerzitet odmah ovde,a ranije si sa nasom srednjom mogao da upadnes.Sa samo srednjom ce ti sada sigurno traziti jos mnogo toga.
Moj savet kad dodjes odmah upisi njihovu skolu,ustedeces mnogo vremena i nerava.
Mislim i da se zahtevi razlikuju od provincije do provincije,ja pricam o Ontariju:www.cno.org.Imas sve zvanicne infor...2 $22,300.00 Virgin Islands $18.48 $38,430.00

Back