Ima li neko (nat)prirodne sposobnosti,ali STVARNO!!!

• Začetnik teme Začetnik teme STOK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

STOK

Obećava
Poruka
79
Na svakom koraku vidimo/čujemo za razne tehnike koje čoveku pomažu da uradi skoro "sve" ...(samo)Izlečenje,upravljanje sudbinom,horoskop,"večita" mladost,čak i dizanje iz mrtvih(po metodi Grabovoja).

Uglavnom su u pitanju besmislice i najobičnije otimanje novca,jer su ti "kursevi" jako skupi i uglavnom bez ikakvih rezultata...

Šta je (nat)prirodno?

Nekad ljudi misle da je nešto nemoguće,a kad i sami uspeju u nečemu to je onda sasvim normalno....Na pimer-većina ljudi smatra da nije moguće zapamtiti dugi niz brojeva ili mnogo tel. brojeva ili čitati 100 stranica neke knjige za 1 sat vremena.
Postoje obuke za tako nešto i prosečan čovek može to naučiti.

Navešću neke (nat)prirodne moći

-putovanje kroz vreme(Nikola Tesla i "Filadelfijski eksperiment"
-(samo)isceljivanje
-levitacija
-astralna projekcija
-telekineza
-"čitanje" prošlosti i budućnosti,menjanje sudbine(ako se uopšte može menjati)
-itd.

Čuli ste za nekoga ko stvarno ima neke (nad)prirodne sposobnostii znate za neke ljude(grupe) koji sa time bave a ne uzimaju novac?

Svako ima moc samozaceljivanja - to i jeste princip izlecenja, lekovi, i ostala pomagala su samo pomagala u tom procesu, bez kojih, ponekad, proces ne bi bio moguc, ili bi bio nekompletan i rezultat procesa samozaceljivanja ne bi bio zadovoljavajuci za dalji kvalitet zivota pojedinca.
Putovanje kroz vreme (u buducnost), takodje nije nikakva naptrirodna stvar - sve sto je potrebno je kretati se velikom brzinom.
Putovanje kroz vreme (u proslost) je nemoguce.
Ovo ostalo je suvisno komentarisati.
Koliko imas godina? Jesi li slusao nekad na nastavi biologije i fizike?

Postojala je jedna fondacija koja je davala milion dolara svakome ko dokaze da poseduje bilo kakve moci..
Naravno niko nije uzeo du nagradu :kafa:

Drugar iz srednje škole tražio da ga premsete od mene jer se uplašio za bez veze.
Demonstrirao sam mu da znam gde je stavio brodove u "Podmornicama"
To kad poznaješ osobu i kad ti je draga... Toga ima i u životinjskom svetu
Jer kuratz bi te našli i kuče i mače kad odeš na neku nikad posećenu lokaciju.
Poslednji put se recimo to desilo u Engleskoj kad je napuštena mačka našla svoju vlasnicu.
Žena je bila stara i rešila da ode u starački dom a mački ostavila još jedan obrok za pozdrav u nadi da će je neko udomiti
Starački dom je bio u delu Londona gde nikad inače nisu prošle.

Umem da osetim ljude koji me mrze iz neobjašnjivog razloga sa neverovatnim gnevom u sebi
Malo je zeznuto jer ne možeš da optužiš osobu da ti misli loše mada razni pokreti i nesvesni postupci to pokazuju...
Ubrzo svojim delima to i pokažu ali polude kad ih zaobidješ stručno

Poslednja izmena:

Back