Ima li neko ideju?

Tamo_jedan:
Pozdrav ljudi,
Uskoro otvaram Caffe na vrlo prometnom mestu,konceptualno je zamisljen kao klasican kafic.S obzirom da se nalazi u poslovnom delu grada (banke ,trgovine,kancelarije ..itd),imam ideju da osim klasicne ponude ubacim i neku brzu klopu,tipa dorucka,koji bi bio u ponudi do nekih 13 h.Iskljucujem pljeskavice i pice .Ima li neko neku orginalnu ideju , posto u sklopu lokala imam dovoljno mesta i za kuhinju.

pogledaj sta nudi Ipanema- sendvici, salate itd Jesu skupi, ali im je kvalitet vrhunski i to od kad postoje

u brate vrhunski sendvic.....izvadili sve bubasvabe iz njih

da li je to bas komplikovano...a sendvic je 80% hleb 20% ostalo to i nije neka hrana...ali te drzi sitim jedino to..a opterecuje

ne zaboravi da imas kukuruzne pahuljic, musli, voce, vocne jogurte, iz neke obliznje pekare kroasane i mufine...

svega toga nema u blizini mesta na kojem trenutno radim, pa se izbor jela svodi na cevape, hamburgere, cufte, kobasice (kao da ovde uopste postoji neka razlika) pice, burek....
.... i tacka! nema vise! to je to!
a da li bi ti voleo da se tvoj izbor svede na to? pa naravno da ne. znaci sve sto ti padne na pamet sto bi moglo da se uvrsti u pojam dorucak mozes ponuditi u tvom kafeu. takodje je bitno da se te stvari skoro svakodnevno menjaju, da ne bi ljudima i to dosadilo.

ako imas prostora mogao bi da postavis salad bar....

Ja planiram da otvorim neku piceriju, ali vidim ti si iskljucio pice...tako da ne bih znao sta da predlozim........ evo ipak dobar recept: Palacinke sa bananom i slagom unutra, a prelivene opet sa nekim slagom i cokoladom...:) :) :)...njam, njam...:)

...ma sta god da otvoris za klopu, jesce se...!

Furaj DOMACU ZDRAVU RAANU !!!!! Turizam se razvija bice sve vise stranaca.
Sad se, pogotovo zenska populacija lozi na salate - znaci mnostvo salata! Turshija
Kajmak - slani i slatki
Dzem, Pekmez, Marmelada
PITA od ovoga-onoga
Sirevi, kiselo mleko - nema zdravije nista
Sto vise rakije
Fast Sarmice - male i brze - punis ih svim i svacim
Mozes i da ubacis vending masinu...

Turizam se razvija - svi bi da probaju srpske raane...

Onda, mesa, sto vise - Menjamo znacenje reci ZDRAVA HRANA - ko .ebe strance sto su iz zdrave hrane iskljucili meso - Pogladaj nas, zderemo mesa i najludji smo, dokazano je da su ljudi srecni kad jedu mesa.

? ima pravo, potrebno ti je istrazivanje trzista da ne napravis pogresnu odluku.

Zajebi hem-and-shit sranja, bube, skakavce... Pa, nismo mi oni, a ni oni nisu mi, a oni oce da budu mi, pa ce da jedu sto i mi kad dodju, a mi svakako jedemo ono sto mi jedemo, tako da JEDIMO DOMACE!!!!!!
SRBIJA U SRCU I ZhELUCU

Back