Naime postoji li neki sajt o ženskom preduzetništvu (za nepristojno pisanje molim moderatore da adekvatno reaguju)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je zensko preduzetnistvo?
Isto sto i musko, samo lepse, kao lepsi pol.
Ti bas hoces da me banuju?![]()
Isto sto i musko, samo lepse, kao lepsi pol.
Ipak je drugačije razmislite i uporedite pa recite gde sve nije isto.
ovaj pojam zensko preduzetnistvo tako me asocira ne nesto ne smem da kazem na sta, uplasi me sa tom ljutom moderacijom![]()
ja ne smem da mislim, ljuta zaba nas drzi na nisanua nemka ako ostane bez mancha nahebali smo ga
od red nema zime, dok ona pronadje dugmice za ban moze da se raspises ihaaa![]()
meni stranka donela tri kutije manca, koji je valjda jedini slatkis koji ja ne volim. eto, ako zagusti, dobacicu ga.
pa, je l sam sad zenska preduzetnica?![]()
meni stranka donela tri kutije manca, koji je valjda jedini slatkis koji ja ne volim. eto, ako zagusti, dobacicu ga.
salone za masazu?![]()
Svasta nesto ima al se slabo koristi..i onda ce doci ljudi sa strane da sole pamet...
Svasta nesto ima al se slabo koristi..i onda ce doci ljudi sa strane da sole pamet...
- - - - - - - - - -
Mogucnosti malo more, al ljudi i dalje spavaju..
Mogucnosti malo more, al ljudi i dalje spavaju..
Čim neko nešto ne koristi nešto pogrešno radi i sam sebi soli pamet- niko sa strane