Ima li N L O u Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme senan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da mene pitaju moj odgovor bi bio ne,nekako mi je cela ta priča američka i ne pije vodu ali imam drugara koji ima jedno iskustvo.Naime on je iz Krepoljina istok Srbije, i kako kaže tamo ima svega od čuvene vlaške magije pa do NLO :-D.Kaze da se bukvalno u jednom momentu na brdu iznad sela pojavilo nešto loptastog oblika i da se kretalo tj više kao teleportovalo s jednog mesta na drugo,kako nestane tako se pojavi na drugom mestu odmah A sve iznad sela.Zanimljivo je da je u celom selu u tih 3,4 minuta nestalo signala,struja je jako oslabila,na tv nije bilo kanala a kučići (kojih on ima dosta) su se uznemirili i lajali kao ludi.Priča da je trajalo kao što rekoh par minuta i da je samo nestalo odjednom.Interesantno je što je pokušao da snimi ceo događaj i da mu se baterija ispraznila za par sekundi i telefon samo ugasio.E sad to je sve njegova priča koliko je istinita ne znam,znam samo da je mrtav ozbiljan kad priča o tome i ne interesuju ga nikakva potencijalna objašnjenja tog događaja jer je apsolutno ubeđen da je to što je video bio NLO.

Back