Ima li koja?

Od buduceg ocekujem sve ono sto nisam od bivseg
Požuri sa odlukom, ošacovao sam jednu buckastu iz kraja, menidjerka u elitnom frizerskom salonu za gospodje i one što su došle do para iznenada ali planski (rekle majmunu da ga vole a on majmun poverovao). Zadovoljan sam sa njenim primanjima... Izvini telefon, zove me ortak...

genralni problem vecine zena, a za to su muskarci krivi jer se lomataju ko dileje da ih jel kao "zavedu", je u lenjosti, posto sede ko sudije apelacionog i samo odmeravaju kolka ce zavodniku biti robija

novi svet ce prevazici te granice posto je gej populacija uvukla u medjuljudske hetero odnose novi momenat koji se zove ebacina sa bilo kim samo radi ebacine, ... tu nema ocekivanja, promiskuitetne hetero osobe mogu samo da blenu u statistiku koliko su obalili ili bili obaljeni i bice malo dete za jednog geja ili lezbu kojima je ebanje sa bilo kim, ali bukvalno, raison d'etre postojanja....... to je nwo iliti novi svet koji se sprema svetu lisen osnovne strukture emocionalnog i podstrukture sto se naziva duhovno, dva elementa koja cine jedinku kompletnom... gejevi su nazalost liseni obe i promovisu slicnu ideologiju kao postulat i normativ tog novog sveta.

bese davno jedan fenomenalan film italijanski da me ubijes ne secam se naziva, ali poenta je da je u buducnosti zabranjena emocija...sve moze ali emocija jok... i svako se ebe sa svakim, policija koja kontrolise samo prodje ako vidi ebacinu na javnom mestu ali ako vidi dvoje kako susumulje i cmacu se ko deca u zbunju a oni su spori da oma legnu jedno na drugo i pocnu sa zumbanjem ... odose u murdelj. tako i ovo sa novim svetskim odnosima, korona je pocetak satanistickog orgijanja gde su mete pre svega religije, sve, ne samo hriscanstvo jer u novom svetu nece biti polova, deca ce se dobijati na poklon kako se kome nadigne, gejevi ce promovisati aposlutnu cistotu kao sto su oni bolesnici sa medicinskog fakulteta pisali srpskom lekarskom drustvu da se izjasne da je analni odnos cistiji od vaginalnog :hahaha:

statistika usvajanja dece od strane takvih je pogubna... mrzi me sad ali ne znam zasto me ova tema zabice o ocekivanjima inspirise na mentalnu vezbu na temu kakvog partnera zelite... :think:

Back